Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Organizaciona kultura u kompaniji Air Serbia

Datum postavljanja vesti:

Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta može biti zanimljiv rad u kompaniji Air Serbia a.d. U nastavku teksta saznajte kakvu kulturu neguje ova kompanija.

„Naši zaposleni su naš najvažniji partner za uspešno poslovanje kompanije. Kroz različite koncepte dobrobiti zaposlenih aktivno podržavamo balans privatnog i poslovnog života, nastojimo da u svakoj prilici podržimo koncept kompanije koja neguje porodične vrednosti, brine o zdravlju svojih zaposlenih I podstiče zdrav stil života.

Naša kultura je kultura performansa i kontinuiranog učenja. Er Srbija strateški pristupa razvoju svojih zaposlenih i ulaže u njihov lični i profesionlani napredak kroz različite razvojne programe i inicijative. Nastojimo da jačanjem internih resursa stvorimo jaku bazu kvalitetnih zaposlenih koji će se dalje razvijati kroz različite liderske pozicije u kompaniji.

Er Srbija posebnu pažnju posvećuje mladim talentima. Veoma smo ponosni na saradnju sa srednjim školama i fakultetima koji predstavljaju važne strateške partnere naše kompanije. Svake godine brojni  praktikanati i polaznici talent programa imaju priliku da stiču znanja iz različitih oblasti i razvijaju se uz mentorstvo naših iskusnih kolega.“

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih i beneficijama koje nudi, posetite njegov profil.

Prosečna ocena:

4.67
Broj glasova: 3

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.