Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Poslodavac Vip mobile je promenio ime u A1 Srbija


Kompanija Vip mobile koja u Srbiji posluje četrnaest godina, od 7. aprila promenila je ime u A1 Srbija. Ovim je A1 Srbija postala i poslednja kompanija u okviru A1 Telekom Austrija Grupe koja je prošla kroz proces rebrendiranja.

Promene koje su očekivane dolaskom novog brenda, za korisnike A1 usluga značiće nove pogodnosti, unapređenje mreže kroz brojne investicije, kao i poboljšanje ponude kada su u pitanju digitalna rešenja koja za cilj imaju povezivanje ljudi, mesta i događaja.

Kao velika internacionalna kompanija, A1 Srbija zapošljava preko 1500 stručnjaka različitih profila, nudi sjajne razvojne mogućnosti za svoje zaposlene kao i brojne pogodnosti.

Vip je promenio ime u A1 Srbija

U sloganu “Od tebe počinje” oslikava se pristup poslu koji A1 neguje, načinu razmišljanja, vrednostima i principima kojima se vode. Time se šalje poruka koja osnažuje svakog pojedinca i poziva na akciju, promenu, delanje u pravcu željenih promena u poslu ali i u našoj široj zajednici.

Posetite profil kompanije A1 Srbija na našem sajtu i saznajte više o novom brendu, iskustvima zaposlenih i beneficijama koje ostvaruju.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti