Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Proces selekcije u kompaniji Grundfos Srbija d.o.o.


Ako ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, jedna od mogućnosti vam je i kompanija Grundfos Srbija d.o.o. U nastavku saznajte kako izgleda proces regrutacije i selekcije u ovoj kompaniji.

Kompanija Grundfos Srbija d.o.o. proces selekcije započinje objavljivanjem oglasa za otvorenu poziciju. Aktuelne oglase za Grundfos možete pratiti na našem sajtu, LinkedIn-u ili Grundfosovoj karijernoj stranici. Koraci u procesu selekcije razlikuju se u zavisnosti od pozicije.

Nakon što kompanija dobije prijave, proverava da li kandidati ispunjavaju uslove konkursa. Ukoliko procene da kandidat poseduje određene veštine i da je kvalifikovan za poziciju za koju je konkurs otvoren, biće kontaktiran od strane regrutera kako bi obavili online ili telefonski intervju.

Proces selekcije u kompaniji Grundfos Srbija d.o.o.

Veoma im je važno da kandidatu predstave uslove i zahteve pozicije, kako bi uskladili očekivanja. Takođe, kandidat će imati priliku da postavi pitanja i sazna više o tome šta može da očekuje od kompanije Grundfos.

Sledeći korak, podrazumeva razgovor sa regruterom i stručnim kolegama iz tima za koji je oglas raspisan. Teže da se upoznaju sa selektovanim kandidatima i procene da li neguju iste vrednosti. Izabranog kandidata kontaktiraju sa namerom da mu predstave uslove rada i beneficije koje Grundfos obezbeđuje za svoje zaposlene, ali i odgovore na pitanja oko početka rada.

Kandidati koji nisu izabrani, putem maila dobiće obaveštenje da je proces selekcije za njih završen. Biografije svih kandidata koji su se prijavili, na bilo koji oglas, ostaju u bazi kandidata čime su već na korak bliže da budu kontaktirani za poziciju koja više odgovara njihovom profilu.

Ukoliko želite da saznate više o kompaniji, beneficijama i iskustvima zaposlenih, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti