Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Razvoj zaposlenih u kompaniji SBB


Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta u oblasti telekomunikacije jedna od mogućnosti je kompanija SBB d.o.o.

Da li ste znali da u poslednjih 10 godina broj zaposlenih u SBB-u raste prosečno za 10% svake godine?

Samo u prošloj godini ojačali su tim za 164 radnika. U prošloj godini 89 kolega je napredovalo, dok je još 230 kolega promenilo svoju poziciju horizontalno u organizaciji i time dobilo priliku da nauče neki novi segment poslovanja i svojim prethodnim iskustvom ga obogate.

Razvoj zaposlenih u SBB

SBB je u fokus svog poslovanja uvek stavljao ljude. „Tehnologija je izuzetno važna, ali ona samo daje dobar temelj. Ljudi su ti koji su nosioci ideja i inovacija, koji mogu da izmaštaju značajne stvari i dovedu do uspeha. Verujemo da srećan zaposleni gradi dobar tim koji daje odlične rezultate i time postiže zadovoljne korisnike. Aktivno ulažemo u naše zaposlene i njihov profesionalni i lični razvoj, pružajući im mnoštvo pogodnosti kao što su obuke, seminari i konferencije koje im omogućavaju da unaprede svoje znanje i veštine.“

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti