Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Roaming Group iz perspektive zaposlenih


Priča o Roaming Grupi počela je 2004. godine sa kompanijom Roaming Electronics koja je tada imala samo 25 zaposlenih. Danas u okviru Roaming Grupe posluje više od 20 kompanija sa 1500 zaposlenih u 10 zemalja sveta (Srbija, Crna Gora, BiH, Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Bugarska, Austrija, Nemačka, SAD).

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Nikole Ivanovića, Elektromontera mreže i postrojenja, Eletromontaža:

„S obzirom da mi je otac dugogodišnji radnik u ’’Elektromontaži’’ d.o.o. Kraljevo, za ovu kompaniju znam još od svog detinjstva. O poslovima na dalekovodima i trafostanicama sam dosta slušao od svog oca, pa otuda i želja da i ja krenem istim putem.

Kako je raditi u Roaming grupi

Veoma sam zadovoljan što sam deo jednog ovako uspešnog tima, koji pruža mogućnost mladima da, kroz rad još više nauče i da svojim radom doprinesu uspehu kompanije.“

Posetite profil kompanije i saznajte više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama koje ostvaruju, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti