Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Roaming Group pruža podršku visokoobrazovnim institucijama i mladima pri zapošljavanju

Datum postavljanja vesti:

Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta u oblasti tehnologije, jedna od mogućnosti je kompanija Roaming Group, koja je počela 2004. godine sa kompanijom Roaming Electronics koja je tada imala samo 25 zaposlenih. Danas u okviru Roaming Grupe posluje više od 20 kompanija sa 1500 zaposlenih u 10 zemalja sveta.

Jedna od strateških odluka Roaming Grupe je podrška visokoobrazovnim institucijama u Srbiji i regionu i podrška mladima pri zapošljavanju.

Kompanija Roaming Networks, koja je jedan od vodećih sistema integratora u ICT industiji u Srbiji i regionu, prepoznala je da mladim inženjerima koji se zapošljavaju u kompaniji nedostaje praktično znanje koje će dopuniti teorijsko stečeno na fakultetu. Zato je krajem prošle godine otpočela poslovno-tehničku saradnju sa Visokom školom elektrotehnike i računarstva u Beogradu i Elektrotehničkim fakultetom u Podgorici.

Roaming Networks počeo je ovu saradnju doniranjem najsavremenije telekomunikacione opreme kao bi studenti savladali rad sa opremom koju će koristiti nakon završetka studija i započinjanja profesionalne karijere.

Poslovno-tehnička saradnja Roaming Networksa i visokoobrazovnih institucija u oblasti elektrotehnike i računarstva podrazumeva obučavanje studenata kroz programe stručnih praksi i pomoć pri izradi diplomskih i master radova uz mentorsku podršku iskusnih inženjera naše kompanije.

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama posetite profil poslodavca.

Prosečna ocena:

4
Broj glasova: 3

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.