Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Roaming Group pruža podršku visokoobrazovnim institucijama i mladima pri zapošljavanju


Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta u oblasti tehnologije, jedna od mogućnosti je kompanija Roaming Group, koja je počela 2004. godine sa kompanijom Roaming Electronics koja je tada imala samo 25 zaposlenih. Danas u okviru Roaming Grupe posluje više od 20 kompanija sa 1500 zaposlenih u 10 zemalja sveta.

Jedna od strateških odluka Roaming Grupe je podrška visokoobrazovnim institucijama u Srbiji i regionu i podrška mladima pri zapošljavanju.

Kompanija Roaming Networks, koja je jedan od vodećih sistema integratora u ICT industiji u Srbiji i regionu, prepoznala je da mladim inženjerima koji se zapošljavaju u kompaniji nedostaje praktično znanje koje će dopuniti teorijsko stečeno na fakultetu. Zato je krajem prošle godine otpočela poslovno-tehničku saradnju sa Visokom školom elektrotehnike i računarstva u Beogradu i Elektrotehničkim fakultetom u Podgorici.

Roaming Networks počeo je ovu saradnju doniranjem najsavremenije telekomunikacione opreme kao bi studenti savladali rad sa opremom koju će koristiti nakon završetka studija i započinjanja profesionalne karijere.

Poslovno-tehnička saradnja Roaming Networksa i visokoobrazovnih institucija u oblasti elektrotehnike i računarstva podrazumeva obučavanje studenata kroz programe stručnih praksi i pomoć pri izradi diplomskih i master radova uz mentorsku podršku iskusnih inženjera naše kompanije.

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti