Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Šta kažu zaposleni o radu u kompaniji Intens d.o.o.?

Datum postavljanja vesti:

Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o., koji broji oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama. U nastavku teksta saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji.

„U Intensu sam od njegovih samih početaka, već više od 15 godina. Za to vreme Intens mi je postao druga kuća, a kolege proširena porodica. Svoje iskustvo, od programera početnika do Software Architecta sam sticao u kompaniji, radeći za mnogobrojne internacionalne klijente.

Tokom godina sam bio u prilici da pratim, učim i primenjujem najsavremenije programerske tehnologije i tehnike programiranja, a radeći na internacionalnim projektima kroz saradnju sa klijentima sam imao prilike da upoznam ljude iz različitih krajeva sveta, sprijateljim se sa njima i naučim mnogo o njihovim kulturama.

Moj sadašnji posao, uz projektovanje softvera, uključuje i mentorstvo mlađim kolegama uz prenošenje svojih iskustava, kao i pomoć da se novi članovi uklope u Intensov tim i postanu deo Intensove porodice.“ – navodi Vanja Sulomar.

Ako vam je ovaj poslodavac interesantan, više o njemu možete saznati na njegovom profilu.

Prosečna ocena:

5
Broj glasova: 2

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.