Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Telekom Srbija iz perspektive zaposlenih


Telekom Srbija a.d. Beograd je moderna, u potpunosti domaća telekomunikaciona kompanija koja više od dvadeset godina ima ulogu lidera iz oblasti fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedije, kako u zemlji tako i u regionu.

Svoje iskustvo rada u ovoj kompaniji podelila je sa nama Una Ratković, Šef Službe za digitalni marketing i administraciju online sadržaja:

„Karijeru u kompaniji Telekom Srbija započela sam 2012. godine kada sam na javnom konkursu za prijem 75 novih saradnika prepoznata i odabrana kao budući mladi lider iz oblasti digitalnih komunikacija. Tom prilikom su mi širom otvorena vrata u raznovrsni i dinamični svet novih medija i moja avantura istraživanja njihove snage traje i danas.

Iskustva zaposlenih u Telekom Srbija

Razvojni put je bio postepen i temeljno vođen, te sam uz obezbeđeno kontinuirano usavršavanje znanja i veština i stečeno višegodišnje radno iskustvo unutar kompanije od početne pozicije dosegla do prilike da rukovodim službom koja se bavi digitalnim marketingom. Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo tima domaćeg telekomunikacionog lidera i raduje me učešće u budućim projektima koji se oslanjaju na snagu digitalne transformacije.“

Posetite profil poslodavca i saznajte više o kompaniji, iskustvima zaposlenih, beneficijama koje ostvaruju, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti