Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte kompaniju Aptiv doo Leskovac


Aptiv tehnološka kompanija putem bezbednih, ekoloških i povezanih rešenja za klijente pokreće budućnost mobilnosti. Sa sedištem u Dablinu, zapošljava više od 147 000 ljudi i upravlja sa 14 tehničkih centara, proizvodnim pogonima i uslugama podrške klijentima u 45 zemalja.

Aptiv kompanija u Srbiji proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope.

Ova kompanija donosi neuporedivu snagu distribucije signala i energije, softverskim razvijenim algoritmima, centralizovanim kompjuterskim sistemima, unapređenim bezbednim i automatskim upravljačkim sistemima, upravljanjem i analizom podataka, spojem informacije i zabave, umreženošću i elektrifikacijom koje pruža svojim klijentima širom sveta. 

Zaposleni u ovoj kompaniji imaju sledeće beneficije:

  • Obuke u zemlji i inostranstvu
  • Događaje i proslave za zaposlene
  • Karijerne mogućnosti
  • Poklone za zaposlene

Ukoliko vam je kao kandidatu interesantna ova kompanija posetite njen profil i saznajte koje su trenutno otvorene radne pozicije.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti