Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Emerson Croft

Promo tekst

Emerson Croft je moderna agencija za pružanje inovativnih kadrovskih rešenja. Pomažu ‘stealth-mode’ startapovima koji su u fazama investiranja i rasta da izgrade timove koji rade na daljinu.

poslodavac emerson croft - poslovi.infostud.com

Posvećeni su maksimalnom korišćenju prednosti rada na daljinu. Bez centralne kancelarije, njihovi partneri mogu da zaposle ljude iz bilo kog mesta, otvarajući na taj način vrata za talente iz celog sveta.

Nakon što su angažovani, članovi timova u partnerskim kompanijama Emerson Croft-a upravljaju sopstvenim rasporedom. Smatraju da su ljudi srećniji, ispunjeniji i produktivniji ako imaju kontrolu nad svojim životima i rasporedima, a uspeh njihovih klijenata to i dokazuje. Svi Emerson Croft partneri održavaju broj sastanaka na minimumu, trudeći se da svojim zaposlenima svakog dana obezbede neisprekidano vreme za fokusiranje na zadatke.

Neki od partnera razvijaju sistem preporuka baziran na veštačkoj inteligenciji koji ubrzava naučna otkrića, sveobuhvatnu aplikaciju za grupnu komunikaciju, a sarađuju i sa startapom koji pruža automatizovane laboratorijske usluge malim biotehnološkim kompanijama. Rade isključivo sa kompanijama koje su dokazale da njihovi proizvodi imaju mesto na tržištu i koje imaju visoku tendenciju rasta vrednosti.

Ako ste razmišljali o sledećem koraku u Vašoj karijeri, proverite otvorena radna mesta u Emerson Croft-u danas. Uživajte u kompetitivnoj plati, slobodi bez premca i ostvarivanju veza sa ljudima iz celog sveta.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti