Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Engineering Software Lab d.o.o.

Datum postavljanja vesti:

Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta jedna od mogućnosti je kompanija Engineering Software Lab d.o.o. U nastavku saznajte više o ovoj kompaniji.

Engineering Sofware Lab d.o.o. u Beogradu, sa velikim entuzijazmom je 2012. godine osnovan kao podružno preduzeće italijanske kompanije MHT s.r.l. koja je članica Engineering Group. Dve godine kasnije, Engineering Group je kreirala prvu softversku laboratoriju unutar organizacije i odlučila da preuzme kompletnu strukturu u Beogradu.

Ime je promenila 2017., prvobitno u Engineering Balkan, a nedavno u Engineering Software Lab d.o.o. Kao i ostala podružna preduzeća Engineering Group-e, delimo resurse, sistem kompetencija, operativne sinergije i profesionalne vrednoti sa našom matičnom firmom u pristupu zasebnom tržištu.

Kao posledica toga, beogradska kancelarija povezuje svoju regionalnu poziciju i prisustvo sa dubokom tehnološkom stručnošću i poznavanjem industrije, sa ciljem da da odgovor evrpskim projektima širom tržišta. Engineering Software Lab d.o.o. broji oko 200 programera i specijalista koji rade u polju savetovanja, projektnog menadžementa i razvoja informacionih sistema.

Svi naši zaposleni počinju sa inicijalnim internim treningom kroz kurseve organizovane sa akademskim insitucijama. Kasnije, tokom rada nadopunjuju svoje znanje sa različitim i specifičnim obukama. Primamljivi projekti čine deo našeg svakodnevnog života.

 

Ukoliko želite da saznate više o kompaniji, beneficijama i iskustvima zaposlenih  posedite profil poslodavca.

Prosečna ocena:

4.5
Broj glasova: 2

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.