Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Ferdinand Bilstein South East Europe


Kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o. osnovana je 2003. godine kao ćerka firma nemačke firme Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG, porodične i nezavisne kompanije specijalizovane za proizvodnju i prodaju rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila.

Kompanija Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG je osnovana 1844. godine u Enepetalu, Nemačka. 2012. godine predstavljen je bilstein group, krovni brend pod kojim su ujedinjeni međunarodno poznati i renomirani brendovi febi, SWAG i Blue Print. Ovi brendovi su sinonim za visok kvalitet, pouzdanost i preciznost ugradnje.

Upoznajte poslodavca Ferdinand Bilstein South East Europe

Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o, sa sedištem u Beogradu, upravlja poslovanjem kompanije Ferdinand Bilstein u Jugoistočnoj Evropi i to na sledećim tržištima: Mađarska, Rumunija, Moldavija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija, Bugarska, Albanija, Grčka i Kipar.

Posetite profil kompanije Ferdinand Bilstein South East Europe i saznajte više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, kao i o beneficijama koje ostvaruju.  

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti