Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Keba d.o.o. Novi Sad


KEBA d.o.o. Novi Sad kćerka je austrijske kompanije KEBA AG koja je osnovana 1968. godine u Lincu, gde je i danas sedište grupacije. KEBA je danas međunarodna kompanija čiji uspeh proističe iz tehnoloških inovacija, sasvim preciznih standarda kvaliteta i dinamičnog pristupa i entuzijazama svojih zaposlenih. Otuda i ne čudi slogan kompanije - "Automation by innovation"

Kompanija Keba d.o.o. Novi Sad

Kompanija Keba d.o.o. Novi Sad

KEBA je danas grupacija koja okuplja više preduzeća, a ima svoje ogranke širom sveta. U svim oblastima poslovanja KEBA konstantno radi na novim dostignućima i industrijskim rešenjima u cilju stvaranja trajne konkurentne prednosti za svoje klijente. Neki od važnijih poslovnih sektora su:

- industrijska automatizacija

- automatizacija bankarstva

- elektro-mobilnost

- automatizacija energije

- automatizacija logistike i dr.

U Novom Sadu i Srbiji posluje od 2012. godine, a glavnicu posla čine softverski projekti koji se obavljaju u sklopu sektora Industrijske Automatizacije. Osim sa glavnim ogrankom u Lincu, zaposleni u Novom Sadu na dnevnom nivou sarađuju i sa holandskom kompanijom DELEM koja je deo KEBA grupe

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih i beneficijama, posetite profil poslodavca.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti