Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Mlekara Šabac


Mlekara Šabac jedan je od lidera u srpskoj mlekarskoj industriji, gde je već 90 godina garant negovanja tradicije i beskompromisnog kvaliteta proizvodnje. Zahvaljujući inovativnim procedurama i strogom poštovanju najviših svetskih standarda proizvodnje, Mlekara Šabac ima snažnu orijentisanost i ka globalnim tržištima, poput Rusije, Evrope i Amerike, na kojima plasira najveći deo proizvodnog portfolija.

Kao i svaku kompaniju, koja neprestano razvija svoje potencijale da bi ih uskladila sa svojim ciljevima, tako i Mlekaru Šabac čini dinamičan i ambiciozan tim zaposlenih. Naši zaposleni nisu samo profesionalci u onome što rade – oni su posvećeni kreativci, čije poštovanje prema poslu, kolegama i našim partnerima, garantuje smelost i strastvenost u svemu što radimo i svakom novom proizvodu kojim obradujemo naše potrošače. Zato ideja vodilja naše kompanije i jeste da Mlekara Šabac bude mesto gde zadovoljni zaposleni stvaraju pouzdana partnerstva i voljene proizvode za ceo svet.

Upoznajte poslodavca Mlekara Šabac

Mlekara Šabac kao svoju osnovnu poslovnu misiju vidi posvećeno čuvanje tradicije, duge skoro jedan vek, ali uz smelo uvođenje inovacija u kreiranju jedinstvenih ukusa kojima spajamo različitosti. Zato danas i jesmo prepoznati kao tim sa strategijom održivog i odgovornog poslovanja i razvoja. Naša kompanija članica je mnogih poslovnih udruženja i komora, poput Američke, Privredne komore Srbije ali i Ruske privredne komore u Srbiji.

Posetite profil poslodavca i saznajte više o kompaniji, iskustvima zaposlenih, procesu selekcije, kao i beneficijama koje zaposleni imaju na raspolaganju.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti