Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Mozzart d.o.o.


Poslodavac Mozzart je osnovan 2001. godine sa sedištem u Srbiji kao kompanija čija je osnovna delatnost organizacija sportskog klađenja, izrada kvota i proizvodnja pratećeg softvera za podršku. Tokom prethodnih sedamnaest godina prerasli su u lidera u oblasti igara na sreću u regionu Jugoistočne Evrope. U ovom trenutku, s više od 900 uplatnih mesta i 4000 zaposlenih, brend je prisutan na teritoriji Srbije, Rumunije, Republike Srpske i Makedonije.

Celokupna poslovna politika kompanije Mozzart je zasnovana na modernim principima poslovanja, uz kontinuirano unapređenje usluga, dok je krajnji cilj uspešno predviđanje potreba potrošača i održavanje zadovoljstva klijenata.

Upoznajte poslodavca Mozzart d.o.o.

U okviru osnovne delatnosti, poseduju sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na različite sportske i druge događaje, sa oko 10.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Istovremeno, kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili su zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera.

Konstantna ulaganja u širenje i jačanje mreže uplatnih mesta, u nove, savremeno opremljene poslovne objekte, u razvoj i poboljšanje poslovanja, značajan su motiv za zaposlene da se usavršavaju i napreduju.

Najveći kapital kompanije Mozzart jesu ljudi, visokoobrazovani kadrovi sposobni za donošenje pravovremenih i kvalitetnih odluka, što je nedvosmisleni preduslov za uspešno poslovanje. Praćenjem potreba i brigom o napretku pojedinaca, kompanija pomaže unapređenju veština i znanja zaposlenih, kako kroz individualne, tako i kroz grupne aktivnosti – usavršavanja, seminare i edukacije. Stručan kadar, primena svetskih iskustava i znanja, kao i savremen način rada i organizacija posla stvaraju uslove za ostvarivanje rezultata koji vode stabilnom poslovanju cele kompanije.

Posetite profil poslodavca Mozzart d.o.o. i saznajte više o beneficijama koje nude svojim zaposlenima, iskustvima zaposlenih, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti