Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Polustech Ltd


Polus kompanija zasnovana je na tehnologiji u domenu privatnih mreža i upravljanja vanrednim situacijama. Razvijaju i prodaju proizvode širokom spektru klijenata koji žele da poboljšaju telekomunikacije i sigurnost svojih zajednica.

Sa sedištem u Zugu, Švajcarska, Polus nudi portfolio svestranih, naprednih i intuitivnih proizvoda i izuzetan nivo korisničke usluge.

Upoznajte poslodavca Polustech

„U svemu što radimo posvećeni smo izgradnji tehnologija koje pozitivno utiču na zajednicu. Naš tim ima izuzetno razumevanje za izazove sa kojima se danas suočavamo i poštuje nepoznate pretnje sa kojima ćemo se suočiti u budućnosti. Znamo da ne možemo da predvidimo budućnost, ali uvek ćemo se truditi da sebe i svoje klijente pripremimo za ono što se može dogoditi.“

U osnovi onoga što Polus radi su odgovorne inovacije - i tehnološki izbori i aplikacije koje uzimaju u obzir etičku prihvatljivost, nešto što je evidentno tokom proizvodnih ciklusa svega što dizajniraju.

Za više informacija o kompaniji, procesu selekcije i beneficijama koje zaposleni ostvaruju, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti