Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Upoznajte poslodavca Ximedes


Ximedes stvara bolje načine upravljanja i prenosa novca, omogućujući bankama da postanu Fintechs i javnom prevozu i organizacijama da postanu FareTechs. Poseduju kancelarije locirane u Holandiji, Harlemu (njihovo sedište) i u Srbiji, Novom Sadu.  

„Kao kompanija, uspešni smo u okupljanju izuzetnih IT radnika i pružamo im mogućnost da doprinesu timu ambicioznih i talentovanih kolega. Pružamo im odlične uslove za rad i sposobnost da svojim klijentima ponudimo najbolja moguća rešenja i inovacije. Uzajamno poverenje, poštovanje i razumevanje između nas, naših zaposlenih i klijenata su osnova na kojoj gradimo našu kompaniju. Takođe smo član inicijative Ujedinjenih nacija za Globalni dogovor.“

Upoznajte poslodavca Ximedes

Njihov sopstveni proizvod je Faciliti Pro 5, paket u obliku bezgotovinskog plaćanja u automatima, štampačima i kopirnim mašinama i ugostiteljstvu. Dizajniraju uređaje vezane za plaćanje (terminale), kao i pozadinski softver za upravljanje njima, kao i portal krajnjih korisnika za krajnje klijente. Klijenti FP5 su obično veliki univerziteti ili industrijski pogoni, poput Daimlera, Porschea i Toiote.

Za više informacija o poslodavcu, beneficijama koje zaposleni imaju na raspolaganju, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti