Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vrednosti koje se neguju u kompaniji Playrix RS


Playrix RS je studio za razvoj casual F2P mobilnih igara i deo je globalne Playrix grupacije - jedne od najvećih svetskih kompanija za razvoj casual mobilnih igara. U nastavku saznajte kako rade i koje vrednosti dele.

Pomeramo granice i dodajemo novu vrednost globalnom razvoju mobilnih igara kreirajući podsticajno okruženje za naš tim i ljude oko nas. Najviši kvalitet je ono čemu uvek težimo. Zato podržavamo jedni druge, delimo znanja i društveno smo odgovorni.

Naša kultura reflektuje našu misiju. Način na koji radimo stvari, na koji se ponašamo i ono što osećamo čini je jedinstvenom. Zajedno sa nama, sa našim razvojem i ona se menja i razvija.“

KVALITET JE NA PRVOM MESTU

Kvalitet je imperativ u njihovom radu, a kvalitetna igra za njih je kombinacija odlične ideje i njene sjajne implementacije. Zato misle da je potrebno uvek dati sve od sebe, posvetiti istu pažnju svim zadacima, analizirati sebe i svoje rezultate i konstantno unapređivati svoj rad.

LIČNA ODGOVORNOST

Preuzimanje odgovornosti za zadatke na kojima radite je ne samo neophodno, već je pre svega sjajan način da pokažete da stojite iza svog rada.

vrednosti kompanije Playrix RS

DELJENJE ZNANJA

Pored formalnih edukacija (konferencija, treninga) međusobna razmena znanja im pomaže da se razvijaju i stalno budu bolji. Vole da razmenjuju iskustva, uče i od njih očekujte konstantan feedback na svoj rad.

KREATIVNOST I INOVACIJA

Oni su deo tima koji kreira igre koje su u samom svetskom vrhu i sa kretivnošću i inovacijama su na ti. Veruju da i mali koraci i sitnice kreiraju razliku i dovode do sjajnih stvari. Vole growth mindset, nove ideje, rešenja i prihvataju promene.

TIM

Najveća vrednost su im ljudi koji čine njihov tim i međuljudski odnosi koje imaju i grade. Otvorenost, poštovanje, iskrenost, poverenje, Pogrešio/la sam, Izvini su reči na kojima insistiraju.

Posetite profil poslodavca i saznajte više o kompaniji, iskustvima zaposlenih, beneficijama koje ostvaruju, kao i o samom procesu selekcije.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti