Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Želiš da vidiš primenu naprednih tehnologija u automobilskoj industriji u samoj fabrici? Prijavi se za Brose Open Door Day


Ako te zanima kako izgleda primena Internet of Things, Machine learninga, robotike i SMT tehnologije u automobilskoj industriji, onda imaš priliku da to vidiš i uživo 14. marta u kompaniji Brose, koja organizuje dan otvorenih vrata za sve zainteresovane kandidate.

Brose je jedan od pet vodećih svetskih dobavljača za automobilsku industriju u porodičnom vlasništvu, koji je došao u Srbiju 2021. godine. Od tada, kompanija se konstantno širi, otvara nova radna mesta, otvara proizvodne linije koje su opremljene „state of the art“ mašinama. Upravo su ta oprema, kao i primena naprednih tehnologija, jedna od najvećih prednosti koje pruža ova kompanija, koja pruža odlične prilike za karijerni razvoj i napredak.

Šta proizvodi Brose i koju opremu koristi?

Želite da vidite primenu naprednih tehnologija u automobilskoj industriji samoj fabrici?  Prijavite se za Brose Open Door DayU fabrici u Pančevu, kompanija radi na razvoju i proizvodnji modula ventilatora za hlađenje motora, uljane pumpe, elektromotore za servo volana, kao i različite vrste elektronike koja pokreće različite inovativne proizvode koji su deo najnovijih modela svetskih proizvođača. Tako na primer kompanija primenjuje IoT tehnologiju za automatsko detektovanje defekata u proizvodnje elektronike putem rešenja koje su razvili Broseovi data science eksperti i koji su direktno uvezani sa MES i ERP sistemom kompanije. Takođe, u kompaniji se koristi mašinsko učenje, i to vrstu „unsupervised learning“ koja omogućava da bez ljudskog nadzora mašina donosi odluke o OK i NOK proizvodima.

Kada su roboti u pitanju, kompanija koristi Epson i Kuka 8 axes robote koji u potpuno automatskom režimu sklapaju proizvod, i gde su seteri u proizvodnji uključeni u upravljanje, a industrijski inženjeri u optimizaciju procesa i programiranja same mašine. SMT linija je jedna od tehnološki najnaprednijih linija, sa pick and place robotom, kao i video verifikacijom koji uključuje 8k kameru.

Želite da vidite primenu naprednih tehnologija u automobilskoj industriji samoj fabrici?  Prijavite se za Brose Open Door Day

Ukoliko želiš ovo sve da vidiš i uživo, kao i da čuješ više o tehnologijama, procesima, i samoj kompaniji Brose, pozivamo sve kandidate koji su zainteresovani za pozicije industrijskog, procesnog i quality inženjera da se prijave na dan otvorenih vrata i da posete fabriku u Pančevu.

Sve detalje o ovom događaju, kao i načinu prijave, možeš saznati na ovom linku.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti