Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

msg global solutions South East Europe iz ugla zaposlenih


Msg global solutions SEE je prepoznatljiv po brzom rastu i zapošljavanju mladih, talentovanih i motivisanih ljudi. Ovaj poslodavac brine o svojim zaposlenima pružajući im treninge, obuke i prilike za razvoj znanja i karijere.

Kako je raditi u ovoj kompaniji, saznajte iz iskustva Milice Dmitrović, zaposlene na poziciji C# Developer:

“U msg global -u radim više od dve godine. Moje putovanje ovde započelo je kada me je kolega preporučio. Pre nego što sam počela da radim u kompaniji msg global, radila sam dve godine kao programer.

Najveća vrednost kompanije, po mom mišljenju, je timski rad. Sjajne kolege koje su spremne sa vama podeliti svoje znanje, ideje, iskustva i veštine, to je neprocenjivo.

Kako je raditi u msg global solution

Za ovo vreme, imala sam priliku raditi na različitim projektima i mnogo toga iskusiti. Ove mogućnosti imale su veliki uticaj na moj profesionalni razvoj i pružile su mi priliku da učim o novim tehnologijama, poboljšavam svoje veštine i upoznajem sjajne ljude.

Ako želite da radite u dinamičnom okruženju sa talentovanim i visoko motivisanim ljudima, ovo je pravo mesto za vas.

Otkad radim u kompaniji msg global, moja znanja i iskustva su se razvila. Pohađala sam kurseve koji su poboljšali moje veštine i prisustvovala konferencijama na kojima sam puno saznala o novim tehnologijama i atraktivnim temama.”

Posetite profil poslodavca i saznajte više o kompaniji, iskustvima zaposlenih i beneficijama koje ostvaruju.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti