Advertisement

15 smešnih izgovora

*
*
*

*

Pošaljite komentar

pre 3 godine i 4 meseca
Onda, dakle... je komentarisao/la:
Šala nije na odmet svakako, ali dajte onda bar nešto stvarno smešno...
pre 3 godine i 4 meseca
Dušica - Poslovi.infostud.com je komentarisao/la:
Verujemo da znate kakav sadržaj možete pronaći na našem sajtu. Pored oglasa imamo mnogo vesti koje se bave ozbiljnim temama iz oblasti zapošljavanja i one čine dobar deo našeg sadržaja. Sa druge strane, mislimo da je dobro ponekad se i nasmejati čak iako neki tekst (poput ovog) nije zasnovan na realnosti. Možda šala nije po svačijem ukusu, ali ona je prvenstveno šala i njena najgora posledica može biti neprihvatanje. Oglase za posao, kvalitetne vesti i upotrebljive savete ćete uvek pronalaziti na našem sajtu.
pre 3 godine i 4 meseca
Eto zato je komentarisao/la:
Zato što je ovo toliko glupo da prvenestveno i nije smešno! Znam da je smisao za humor različit kod svih ljudi, ali opet ne mogu da razumem da je ovo nekome smešno!
pre 3 godine i 4 meseca
Zorica je komentarisao/la:
A, zašto da ne? Meni se dopada. Ja sam za slobodu štampe. I svakakav izraz. I za neozbiljne stvari. I maštovitost. I, opet- a zašto da ne?
pre 3 godine i 4 meseca
BingoZR je komentarisao/la:
Slažem se sa navedenim komentarima.Kakve veze imamo mi sa Meksikancima i narko kartelima,to nas ne zanima.Imamo dovoljno problema i bez njih.Dajte neke ozbiljne ponude za posao a ne ovakve nezanimljive gluposti.Ovo ni deci nije smešno...
pre 3 godine i 4 meseca
Nikola je komentarisao/la:
Debilno, krajnje debilno. Prvo, deluje mi sve izmišljeno, jer svako ima mogućnost da slaže šta god hoće, zašto bi neko izmišljao ovakve nebuloze da ne bi došao na posao? A drugo, iz prethodno navedenog razloga ovo deluje sve krajnje nezanimljivo. Infostud mi sa ovkakvim vestima liči sve više na neki tabloid, umesto na ozbiljan servis sa ponudama i potražnjama radnih mesta.
pre 3 godine i 4 meseca
Dejan je komentarisao/la:
Uopšte ne razumem ko je došao na ideju da bi ovakva gomila prepisanih, a iznad svega nemaštovitih "anegdota" mogla da animira i razveseli nekog ko traži posao u Srbiji. To što ljudi dolaze na ovaj sajt ne znači da su idioti (ili možda ipak znači). Kome je do ovakvog "humora" ima televiziju, pošto je na netu već ređe da se ovakvi biseri nađu.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija