Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Benefiti.rs - istražuju sistem nagrađivanja zaposlenih u Srbiji


Brojne domaće i internacionalne kompanije, kako bi privukle, motivisale i zadržale zaposlene nude im, pored osnovnog kompenzacijskog paketa, dodatne beneficije i privilegije. Na srpskom tržištu, ti benefiti su pre svega - dobrovoljno zdravstveno osiguranje, članstvo u teretani, budžet za edukaciju, parking mesto, razni loyalty i slični programi. Benefiti koji su trenutno zastupljeni u kompanijama zasnovani su na principu ista ponuda benefita za sve zaposlene. 

Pitanje koje se nameće je - da li na taj način svi zaposleni mogu da budu jednako zadovoljni pruženim benefitima? Da li je moguće da identična ponuda benefita može da odgovara željama i potrebama svih zaposlenih? Da li se na ovaj način kompanijski budžet troši na najbolji mogući način? 

Benefiti.rs - istražuju sistem nagrađivanja zaposlenih u Srbiji


Benefiti.rs
 sprovode treće po redu istraživanje o stanju benefita zaposlenih u kompanijama koje posluju u Srbiji.  

Pozivamo vas da učestvujete u ovom istraživanju, koje vam neće oduzeti više od 5-7 minuta vremena. Kroz istraživanje želimo da iz ugla zaposlenih što objektivnije sagledamo ključne elemente pružanja benefita zaposlenima u Srbiji.  

Paralelno sa istraživanjem među zaposlenima, sprovodi se i istraživanje sa HRovima, sa ciljem upoređivanja rezultata. Više o prethodnim istraživanjima i o platformi za digitalizaciju i presonalizaciju programa benefita, možete potražiti na sajtu https://benefiti.rs/.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Žaklina Tonić

    pre 21 dan i 3 sata

    Super je