Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Da li je NIS tvoj Call?

Promo tekst

NIS TE ZOVE! Pokrećemo petu sezonu NIS Calling programa koji počinje 1.11.2021. godine. Posle 4 uspešne sezone, sa tačno 100 polaznika praktikanata, vreme je da nam se pridružiš i ti i postaneš deo našeg tima kroz petu sezonu programa! 

A kako izgleda program? Kako bi studentima omogućio više fleksibilnosti za praksu, NIS je pokrenuo program „NIS Calling“ koji se zasniva na 320 sati prakse koje studenti mogu da iskoriste tokom tri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu. Program omogućava studentima treće, četvrte i pete godine studija (master ili apsolvent), da tokom različitih sezona u godini konkurišu za praksu u NIS-u, u skladu sa traženim pozicijama. 

Da li je NIS tvoj Call?

Četvrta generacija polaznika NIS Calling programa je završila svoju praksu u našoj kompaniji u periodu od aprila do juna ove godine. Dvadeset pet mladih akademaca sa završnih godina fakulteta i master studija imalo je priliku da obavi praksu, stekne nova iskustva i veštine. Šta im je najviše značilo, a šta ostavilo najveći utisak, podelili su Mina i Dejan. 

Mina Skorić, praktikant u Sektoru za HR Bloka Prerada 

"Zona komfora je uvek  sigurna luka kojoj se svi rado vraćamo. Ostajemo u njoj sve dok ne poželimo da sanjamo veće snove i da ih hrabrim koracima ostvarujemo. Tek tada smo spremni da prihvatimo sebe same, druge oko nas, svoje greške, tuđe uspehe. A to je osnovni preduslov da zakoračimo na prvi stepenik na ulazu u veliku korporaciju."

Da li je NIS tvoj Call?

"NIS Calling praksa je za mene bila prava prilika da primenim  do sada stečena znanja, steknem nove veštine i radne navike, upoznam nove ljude, ali pre svega da se prepustim jednom novom iskustvu i izađem iz zone komfora. Dobila sam mnogo više od onoga što sam očekivala, ostvarila sam svoje ciljeve, a pre svega sam mnogo uživala. Više se ne plašim da sanjam velike snove, a moji koraci ka njima su postali još hrabriji i sigurniji." 

Dejan Jevremov , praktikant u Sektoru za upravljanje i razvoj SAP i BI sistema 

"Kao student na samom kraju osnovnih studija, o stručnoj praksi sam razmišljao kao o prvom velikom koraku u novo poglavlje karijere i stručno usavršavanje." 

Da li je NIS tvoj Call?

"Nakon prakse u NIS-u siguran sam da će mi ovo iskustvo značiti dosta u nastavku karijere. Imao sam priliku da osetim šta znači raditi u kompaniji koja imai 11000 zaposlenih. Naravno, voleo bih da se jednog dana pridružim tom timu. Po završetku prakse primetio sam da sam napredovao, počevši od komunikacije sa ljudima, odgovornosti, radnih navika, tako da bih praksu preporučio svakome. Utisci koji nosim sa prakse su odlični i zaista sam se  osećao lepo za vreme 3 meseca trajanja programa."

Ako ti sve ovo deluje zanimljivo i misliš da je program NIS Calling pravi korak za tvoju karijeru, pošalji nam svoj CV do 21. septembra putem linka .

Više informacija o programu, spisak fakulteta i pozicija, kao i iskustva dosadašnjih polaznika programa možeš naći na https://www.nis.eu/nis-calling  

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti