Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

IT Bootcamp škola – Nastavlja online nastavu za polaznike

Datum postavljanja vesti:

Motivisanim ljudima koji se nisu školovali za rad u IT industriji, pruža se mogućnost da tokom deset nedelja pohađanja intenzivne nastave u IT Bootcamp-u ovladaju osnovnim znanjima iz odabranih IT oblasti. U toku je prijava kandidata za osmi ciklus škole u Beogradu i četvrti u Nišu koji će početi krajem aprila.

Kandidati koji budu najuspešniji među prijavljenima, biće polaznici dva kursa  - razvoj veb stranica (JS) i testiranje softvera (QA). IT Bootcamp će se prilagoditi novonastaloj situaciji i omogućiti online predavanja do perioda kada će biti moguće nastavu pratiti u učionicama. Prijavljivanje za školu traje do 29.3.2020. Zainteresovani kandidati se mogu informisati o školi i prijaviti putem sajta http://www.itbootcamp.rs

Osnovni cilj IT Bootcamp neprofitne škole je da polaznici, koji uspeju da prođu vrlo intenzivne i zahtevne kurseve steknu najkvalitetniju prekvalifikaciju, najpraktičnije i upotrebljivo znanje i tako pronađu radna mesta u IT sektoru, koji je najbrže rastući sektor, kako u svetu tako i u Srbiji. Osnivači škole su uspešni ljudi iz dijaspore koji su ujedno i donatori škole. IT Bootcamp se izvodi u strateškoj saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

U 2019 godini, školu je završio 291 polaznik u Beogradu i Nišu, od kojih je, u IT kompanijama, 125 našlo posao ili praksu, odnosno 42%. Očekuje se  da će se ovaj broj povećati u narednom periodu jer polaznici koji su kurseve završili u decembru 2019. trenutno prolaze proces selekcije u kompanijama.

Škola ima intenzivan i vrlo zahtevan program. Selekcija kandidata se obavlja u nekoliko ciklusa i biraju se izuzetni kandidati koji pokažu spremnost da budu redovni na nastavi, istrajni, ulože veliki trud i pokažu visoku motivisanost i spremnost da odgovore na velike zahteve IT industrije u kojoj će imati mogućnost da sa stečenim znanjem u IT Bootcamp-u nađu radno mesto ili praksu.

Trenutno online nastavu IT Bootcamp-a prati 65 polaznika sedmog ciklusa u Beogradu i 41 polaznik trećeg ciklusa u Nišu.

Prosečna ocena:

4
Broj glasova: 1

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.