Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

IT čajanka Vol.3

Datum postavljanja vesti:

IT čajanka

Želiš da radiš u Nordeusu, Ubisoftu ili Ipan-u? Poslovi Infostud u sklopu VDKZ virtualnog sajma zapošljavanja, organizuju i offline događaje u vidu panel diskusija. Za IT kandidate, ovog puta organizujemo „IT Čajanku“ 19. oktobra u Impact Hub-u, u ulici Makedonska 21, u Beogradu sa početkom od 17 časova.

Tema panela biće „Proces selekcije u IT kompanijama“.

Kako je opšte poznato koliko je IT kompanijama teško da dođu do dobrog IT-jevca, nas zanima da li  tokom  regrutacije ostaje prostora da se „izgubi“ odličan kandidat sa loše napisanom radnom biografijom?

Moderator panela je Branislava Subotin, projekt menadžer sajta HelloWorld.rs, koja će sa svojim sagovornicima iz vodećih IT kompanija u Srbiji, poput Antonije Vaci iz Nordeusa, Zorane Stracenski iz Ubisofta, Jelene Radivojević iz kompanije Spartans i Marije Vuksanović iz kompanije Ipan, pokušati da odgonetne sve nedoumice IT-jevaca.

Ono šta ćete imati prilike da saznate jeste, na koji način iskusni HR regruter razlikuje dobru od loše biografije i šta je ono što nas čini privlačnijim u odnosu na druge kandidate, ali ćemo se truditi da odgonetnemo i šta to jednu IT kompaniju čini atraktivnim poslodavcem za srpskog IT-evca.

Nakon panela, ostavljamo vremena da postavite pitanja predstavnicima sektora ljudskih resursa i dobijete odgovore na sve nedoumice koje ste potencijalno imali.

Mesta su ograničena i molimo da se svi zainteresovani prijave!

PRIJAVA!

Virtuelni dani karijera i znanja 2019, je deseti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja. Ove godine biće održan od 16. do 23. oktobra. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske,  Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije. A više o sajmu možete pogledati na sledećem LINKU.

Prosečna ocena:

3.63
Broj glasova: 24

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.