Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Infostud i Krojačeva škola – Vaš partner za jednostavan i brz napredak u karijeri!


Infostud i Krojačeva škola udružili su snage kako bi vam omogućili bolje prilike za profesionalni napredak! Kao novi većinski vlasnik Krojačeve škole, Infostud sada pruža direktan pristup širokom spektru praktičnih i savremenih kurseva koji će vam pomoći da razvijete veštine koje su danas najtraženije na tržištu rada. 

Krojaceva škola

Zašto je dodatna edukacija važna? 

Danas je konstantno usavršavanje ključ za održavanje konkurentnosti. Krojačeva škola nudi fleksibilne i pristupačne online kurseve iz oblasti kao što su lični razvoj, dizajn, marketing, IT i mnoge druge. Bez obzira da li ste tek na početku svoje karijere ili želite da unapredite postojeće veštine, Krojačeva škola vam pruža alate koji odgovaraju vašim potrebama, nivou znanja i tempu. 

Šta spajanje Infostuda i Krojačeve škole znači za vas? 

Ovo partnerstvo donosi još veću vrednost za sve koji žele da investiraju u svoj profesionalni i lični razvoj. Naš cilj je da vam pružimo podršku ne samo u pronalaženju posla, već i u sticanju veština koje će vam pomoći da se izdvojite na tržištu rada. 

Proslavite sa nama uz 50% popusta na godišnju pretplatu na sve kurseve Krojačeve škole do kraja oktobra! Naznačite promo kod: SPOJ. Ovo je sjajna prilika da unapredite svoje znanje i otvorite vrata novim karijernim prilikama. Iskoristite vrhunske kurseve i alate koji će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije. 

Šta dobijate? 

Krojačeva škola je poznata po kvalitetnim i praktičnim online kursevima, a sada, kao deo Infostuda, nudimo vam inovativna rešenja koja povezuju učenje i zapošljavanje. U narednom periodu planiramo da razvijamo personalizovane preporuke za kurseve i poslove, prilagođene vašim veštinama i karijernim ciljevima, što će vam olakšati i ubrzati napredak na tržištu rada. 

Kontinuirano usavršavanje nije samo put ka boljoj karijeri – to je temelj za dugoročni uspeh. Infostud i Krojačeva škola zajedno vam pružaju sve što je potrebno da izgradite stabilnu i uspešnu karijeru. 

Pogledajte našu ponudu kurseva, iskoristite 50% popusta do kraja oktobra, uz promo kod SPOJ, i postanite deo zajednice koja ulaže u znanje i razvoj! 


Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti