Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Izazovi pretvoreni u pobede: Žene 45+ na tržištu rada u Srbiji


Svaka priča je jedinstvena po sebi, a ovog puta želimo da vam predstavimo dve kroz vebinar koji će govoriti o životnom preokretu i inspirisati sve žene 45+ koje tragaju za novim putevima na tržištu rada.

U današnjem društvu, gde se nezaposlenost u određenoj starosnoj dobi može doživeti kao nepremostiva prepreka, odlučili smo da čujemo priče žena koje su izgubile posao, ali su pronašle snagu i uspele da se prebace iz zone nezaposlenosti u preduzetničke vode.

Naša prva gošća je Zorana Tatić osnivačica firme „Čuvarkuća plus“ za profesionalno upravljanje zgrada. Ona će s nama podeliti svoje lično iskustvo kako je koračala putem preduzetništva nakon gubitka posla. Njena priča služi kao podstrek svim ženama koje se trenutno suočavaju s nezaposlenošću i traže nove prilike.

Druga preduzetnica koja će se pridružiti vebinaru je Valentina Ilić, osnivačica firme za proizvodnju tekstila. Kroz svoju priču, ona će nas upoznati s vlastitim izazovima i usponima na putu preduzetništva. Njena iskustva pružiće uvid u stvarne korake koje možete preduzeti kako biste preokrenuli svoj životni put.

Osim toga, imaćemo i specijalnu gošću, Anu Jovanović, direktorku Krojačeve škole. Ana je preko 30 godina u obrazovanju i kreator je metodologija učenja kroz praktičan rad. Promoter je celoživotnog učenja i autor programa Edu salon i koncepta „Cilj-motivacija-akcija“ kojim postavlja temelj za novi pristup u obrazovanju odraslih. Ana će nam odgovoriti na pitanja kako da se lakše prilagodimo promenama i nađemo načine za nove početke.

Ne propustite priliku da budete deo ove panel diskusije, jer pored motivacije i podrške pripremili smo i pakete iznenađenja koji će vam sigurno pomoći na vašem karijernom putu. 

Vebinar će se održati u četvrtak 30.novembra sa početkom u 18h, a ako želite biti deo ove diskusije prijavite se putem LINKA

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti