Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako izgleda proces zapošljavanja za Operatere u proizvodnji Atlantic Štarka

Promo tekst

Želimo da unesemo dah svežine u proizvodnju u kojoj će se u narednih nekoliko godina sprovoditi intenzivna modernizacija tehnologije i kulture.

Trenutno je otvoren konkurs za Operatere u Štarku, a traže se novi Štarkovci u proizvodnji i održavanju. Konkurs možeš pogledati na linku

Ako poznaješ tehnološke i tehničke postupke u proizvodnji, želiš da učiš nove tehnologije i postupke rada, vidiš se dugoročno u proizvodnji i imaš poleta i energije da pokidaš na poslu prijavi se i oprobaj svoju sreću u Štarku.

Kako izgleda proces zapošljavanja za Operatere u proizvodnji Atlantic Štarka

U nastavku teksta saznaj kako izgleda proces selekcije za Operatere u proizvodnji kod ovog poslodavca:

1. Telefonski razgovor sa specijalistom za zapošljavanje.

Sa specijalistom ćeš ukratko proći detalje posla i same organizacije rada, razgovaraćete o tvom dosadašnjem iskustvu i motivaciji za rad, kao i o tvojim očekivanjima u vezi sa poslom. Ukoliko se naša i tvoja očekivanja poklope i izaberemo vas kao kandidata za uži krug selekcije imaćeš priliku da:

2. Uživo u Štarku upoznaš menadžera proizvodne linije

Imaćeš priliku da se upoznaš sa menadžerom proizvodne linije koji će ti detaljnije približiti sam proces proizvodnje i održavanja, uređaje sa kojima radimo i atmosferu. Takođe, osvrnućete se na tvoja znanja i iskustva koja će ti biti relevantna za rad u Štarku.

3. Izabran si – ponuda za posao!

Ako se pokaže da si ti prava osoba za naš tim koja će doprineti uvođenju novina u Štark, bićeš obavešten od strane specijaliste za zapošljavanje koji će ti komunicirati ponudu za posao i dogovorićete početak rada. Za sva dodatna pitanja imaćeš priliku da se konsultuješ sa specijalistom i nakon prihvatanja ponude i smernica za formalno zapošljavanje, čekamo tvoj prvi radni dan!

4. Uvođenje u posao

Uz tebe smo od prvog radnog dana. Dočekaćemo te, podeliti sa tobom materijale, opremu i informacije koje su ti važne za rad. Takođe dobićeš „drugara u poslu“. To je već iskusni kolega koji će biti uz tebe i upoznaćete sa svim pojedinostima rada u Štarku.

Nadamo se da se uskoro čujemo i vidimo i želimo mnogo sreće svima koji se prijave na konkurs!

Atlantikovci

Ukoliko ti rad u Štarku na poziciji Operatera u proizvodnji zvuči interesantno, možeš se prijaviti na oglas putem linka.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • dusko decermic

    pre 2 godine i 5 meseci

    interesuje me pr