Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako pobediti tremu na intervjuu za posao

Datum postavljanja vesti:

Trema je, verovali ili ne, veoma uobičajena stvar kod svih nas. U momentima kada treba da da obavite nešto važno, hrabro da istupite pred poslodavca, veći broj ljudi ili bilo koju drugu vrstu publike, drhti vam glas, znoje vam se ruke i mislite da nećete biti u stanju jednu jedinu reč da izustite ili se potpuno ukočite.

Važno je da znate kako da se suočite sa tremom i kako da je eliminišete u što je većoj meri. Koren treme se nalazi u nesigurnosti i strahu od toga da ne pogrešite, da ne delujete glupo ili nekompetentno i na taj način ostavite loš utisak. U takvim momentima trema je sasvim očekivana i normalna.

Kako da upravljate tremom, a ne ona vama, pogledajte u videu koji smo snimili u saradnji sa kolegama iz Tim centra.

Prosečna ocena:

4.31
Broj glasova: 45

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

  • Komentari


  • Draganche

    pre 1 godinu i 2 meseca

    Mislim da ste lepo obuhvatili skoro sve, sem jednog ! 1) Šta raditi ukoliko te pozovu na razgovor tek onako ne pročitavši tvoj CV. Komplikovana situacija, posebno sa njihove strane, jer su tek već uvredili i odmah ide tekst :"Pričaj nam nešto o sebi, mi nemamo pojma ni sa kim razgovaramo", bez obzira na zakazan razgovor ? Imao sam to iskustvo, treba biti smiren i Stvarna želja za tim poslom Pobeđuje

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.