Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Koje poslove možete da radite od kuće


Ako ste u potrazi za dopunskim poslom ili biste voleli da putovanje do posla i odlazak u kancelariju ili na radno mesto zamenite svojim radnim stolom, rešenje mogu da budu poslovi za koje su poslodavci i predvideli da se mogu obavljati iz sopstvenog doma. Na sajtu Poslovi.infostud.com ih je moguće pronaći tako što u pretrazi označite filter Prikaži samo rad od kuće  i nakon toga će vam svi aktivni raspoloživi oglasi vezani za ovaj kriterijum biti izlistani.

IT stručnjaci

 Gotovo polovinu poslova koje je moguće raditi od kuće čine oni iz IT industrije. U ponudi su radna mesta za softvere, hardvere, razne programske jezike i dizajn pozicije. Poslodavci od kandidata pre svega očekuju određeni stepen iskustva, kao i poznavanje engleskog jezika, a platni razredi se kreću od 700 pa do nekoliko hiljada evra. Primer jednog takvog oglasa možete pogledati OVDE.

Kol centar i logistika

 Poznavanje raznih svetskih jezika, pre svega engleskog, italijanskog, nemačkog i španskog su vrlo važni za posao u kol centru, koji je na listi poslova za rad od kuće odmah iza IT stručnjaka. Od kadidata se očekuju odlične verbalne veštine, jer u velikom broju slučajeva ovaj posao pored logistike podrazumeva i internet prodaju, pa su i ove osobine izuzetno važne. Zarada na takvim poslovima je izuzetno visoka, a evo jednog PRIMERA.

Administracija, HR i marketing

 Podjednako kao i radnici u kol centru poslodavcima su potrebni i stručnjaci iz oblasti administracije, marketinga i ljudskih resursa (HR), koji se u poslednje vreme sve više obavljaju remote.

Mahom su to u pitanju inostrane kompanije, ali i ma primera gde i domaće firme nude mogućnost da se ne dolazi u kancelariju. Od tehničkih pomagala dovoljni su dobra internet konekcija i kompjuter, i naravno, sjajne organizacione sposobnosti, koje su u ovakvim uslovima rada od presudnog značaja. Jedno od upražnjenih radnih mesta na toj poziciji možete pogledati OVDE.

Onlajn nastavnici engleskog jezika

 Razvijanjem sve većeg broja platformi za učenje stranih jezika na daljinu otvara se i potreba za kvalitetnim nastavnim kadrom. Kvalitet se u ovom slučaju ogleda u fluentnom nivou engleskog jezika, ali i odličnom poznavanju psihologije, budući da se nastava drži raznim slojevima stanovništa i svaki od njih iziskuje posban pristup radu.

Posebna pogodnost je fleskibilno radno vreme, koje zavisi od potreba klijenata i njihove vremenske zone i sva nastava se odvija isključivo preko kompjutera, pa je stoga jako važno imati dobru internet konekciju i kvalitetnu veb kameru, kao na primer u ovom OGLASU.

Finansije i računovodstvo

 Među poslovima dostupnim za rad od kuće u avgustu se izdvojilo i nekoliko ponuda iz oblasti finansija i računovodstva.  U pitanju su zaduženja iz oblasti obrade zarada zaposlenih (payroll).

Od kadnidata se očekuje master diploma iz oblasti ekonomije ili finansija, kao i višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti, baš kao što je potrebno i odlično poznavanje engleskog jezika. Konkretan primer takvog oglasa možete pronaći OVDE.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (3)


  • danijela zunic

    pre 3 godine i 5 meseci

    Nesto novo i jako dobro.Svaka cast.

  • Ljubodrag Lukić

    pre 3 godine i 6 meseci

    Ćao ovo je odlično
  • Gordana Blagojević

    pre 3 godine i 7 meseci

    vrlo dobro...