Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kojim putem da krenete nakon diplomiranja - prijavite se za radionice


Vaše formalno obrazovanje je završeno, stojite na raskršću  i pitate se šta sad. Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

Ako vas kopka odgovor na sva ova pitanja, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je. Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će se održati 9. i 10. 12. (subota i nedelja)  u prostorijama StartIT centra u Beogradu u periodu od 16 -20h.

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

 • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
 • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
 • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
 • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
 • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično;

Predavač

„ Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, savetnika za lični i poslovni razvoj i komunikacije.

 Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja, iskustva kao majke, rada sa decom i odraslima. Autor je projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

 Kako da se prijavite

Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Pre nego što popunite prijavu, molimo vas  da da razmislite da li ćete biti u prilici da zaista budete na ovim radionicama. Zbog kvaliteta radionice sigurno morati da ograničimo broj polaznika, pa vas molimo da se prijavite samo ako ste sigurni da ćete biti u prilici da dođete.  

Prijave su otvorene do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda 6.12. 

U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja. 

PRIJAVE ZATVORENE

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (3)


 • SONJA KEČA

  pre 6 godina i 15 dana

  Sjajno, sve ono što se novo čuje je dobrodošlo, i ono novo što se čuje uvek može da se primeni u svakodnevnom životu, u promeni radnog mesta a i ujedno da budemo zadovoljni.
 • Vedran

  pre 6 godina i 18 dana

  Da li ova prijava funkcionise i dalje? Klikom na PRIJAVI SE ne nista ne desava niti se dobija povratna informacija?!
 • Nebojsa Uskokovic

  pre 6 godina i 19 dana

  Odlicna ideja! Sa zadovoljstvom cu prisustvovati. Pozdrav, Nebojsa