Kojim putem da krenete nakon diplomiranja - prijavite se za radionice

Vaše formalno obrazovanje je završeno, stojite na raskršću  i pitate se šta sad. Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru?

Ako vas kopka odgovor na sva ova pitanja, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je. Program je koncipiran kao dvodnevni intenzivni seminar  koji će se održati 9. i 10. 12. (subota i nedelja)  u prostorijama StartIT centra u Beogradu u periodu od 16 -20h.

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima ćemo se baviti

 • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
 • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
 • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
 • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
 • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično;

Predavač

„ Lepo mi je što imam posao koji volim“ se održava u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Milice Stojiljković, osnivača Centra za lični razvoj „Lepo mi je“, savetnika za lični i poslovni razvoj i komunikacije.

 Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja, iskustva kao majke, rada sa decom i odraslima. Autor je projekta „Neguj radost života“ i projekta „Lepo mi je, jer tako želim“, u kome poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, kao i autor sajta www.lepomije.rs.

 Kako da se prijavite

Program je besplatan, ali je ograničen na 25 polaznika. Pre nego što popunite prijavu, molimo vas  da da razmislite da li ćete biti u prilici da zaista budete na ovim radionicama. Zbog kvaliteta radionice sigurno morati da ograničimo broj polaznika, pa vas molimo da se prijavite samo ako ste sigurni da ćete biti u prilici da dođete.  

Prijave su otvorene do popune mesta, a krajnji rok za prijavu je sreda 6.12. 

U slučaju da se prijavite, a ne možete da dođete, molimo vas da nam bar dva dana ranije javite kako bismo mogli da pozovemo sve one koji su zainteresovani, a nalaze se na listi čekanja. 

PRIJAVE ZATVORENE

Datum postavljanja vesti:

Prosečna ocena:

4.79
Broj glasova: 14

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

Napiši novi komentar
 • Komentari


 • SONJA KEČA

  pre 1 godinu i 19 dana

  Sjajno, sve ono što se novo čuje je dobrodošlo, i ono novo što se čuje uvek može da se primeni u svakodnevnom životu, u promeni radnog mesta a i ujedno da budemo zadovoljni.
 • Vedran

  pre 1 godinu i 22 dana

  Da li ova prijava funkcionise i dalje? Klikom na PRIJAVI SE ne nista ne desava niti se dobija povratna informacija?!
 • Nebojsa Uskokovic

  pre 1 godinu i 22 dana

  Odlicna ideja! Sa zadovoljstvom cu prisustvovati. Pozdrav, Nebojsa

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.