Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013″


vesti o zapošljavanjuUdruženje poslovnih žena Srbije poziva vas da se prijavite ili pošaljete svoje predloge uspešnih preduzetnica na sedmi konkurs za nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013″.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za “najevropskiju žensku firmu” i za “najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji “samozapošljavanje.

“Cvet uspeha za ženu zmaja” je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji i u poslednjih šest godina ovo priznanje dobilo je skoro 60 žena.

Kandidatkinje se mogu same prijaviti ili mogu biti nominovane. U pozivu za prijavu na konkurs potencijalne dobitnice nagrade će imati priliku da predstave svoj biznis i poslovnu biografiju u kojoj će obrazložiti svoju nominaciju u jednoj ili obe kategorije.

Nagrada je otvorena za sve poslovne žene koje imaju udela u vlasništvu preduzeća i dominiraju u upravljanju, bez obzira na vrstu delatnosti.

Detaljnije informacije o konkursu, upustvo za prijavljivanje, kao i upitnici za prijave nalaze se na ovoj stranici.

Rok za prijavu na konkurs je 30. jun 2013. godine.

Više informacija o samoj svečanosti dodele priznanja možete pogledati u prilogu Prve srpske televizije, medijskog partnera „Cveta uspeha 2012“:

Ovde možete preuzeti potrebnu dokumentaciju

CVET_USPEHA-Formular 2013

Izjava o istinitosti prilozenih informacija

Dostavljanje prijava

Zаinteresovаne preduzetnice svoje prijаve sа prаtećom dokumentаcijom mogu poslаti:

1. na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs; subject: “Cvet uspehа”
2. na fаks: 011/6776-801
3. poštom nа аdresu:

Udruženje poslovnih ženа Srbije
Volginа 15
11 060 Beogrаd
sа nаznаkom “Zа Cvet uspehа“

Svečana dodela nagrada predviđena je za 29. oktobar.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti