Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Korak po korak do vašeg savršenog Infostud profila: Popunite profil do 100%!


Kako bismo vam olakšali proces dodavanja informacija o vašim veštinama i iskustvu, sve nedostajuće informacije objedinili smo na jednom mestu. Na jednostavan i pregledan način popunite podatke u svom Infostud profilu, dostignite 100% popunjenosti, istaknite se pred poslodavcima i povećajte svoje šanse za nove poslovne prilike. 

popunjenost profila

Zašto je važno popuniti Infostud profil do 100%?

Kada poslodavci traže idealnog kandidata, oni se oslanjaju na informacije koje kandidati pružaju u svojim profilima. Potpuno popunjen profil omogućava vam da se istaknete, jer pruža sveobuhvatnu sliku o vašim kvalifikacijama, veštinama i iskustvu. Evo kako to može pomoći: 

 1. Bolji prvi utisak: Detaljan profil pomaže poslodavcima da odmah steknu jasnu sliku o vašim sposobnostima i iskustvu. To ostavlja snažan prvi utisak i može biti odlučujuće u procesu selekcije. 
 2. Veća vidljivost: Popunjavanjem svih obaveznih polja osiguravate da vaši podaci budu vidljivi poslodavcima, pružajući im potpunu sliku o vašim kvalifikacijama i iskustvu. Detaljno opisano radno iskustvo i redovno osvežavanje profila dodatno povećavaju vaše šanse da budete primetni u bazi kandidata. 
 3. Jasne informacije: Popunjavanjem svih sekcija profila, uključujući osnovne podatke, radno iskustvo, obrazovanje, jezičke i tehničke veštine, omogućavate poslodavcima da brzo i lako procene vaše kvalifikacije za određeni posao. 

Kakmožete popuniti svoj Infostud profil? 

 1. Osnovni podaci: Unesite vaše ime, prezime, grad, državu i broj telefona. Ove informacije su ključne za bolju komunikaciju sa poslodavcima.

 1. Radno iskustvo: Navedite prethodne pozicije, odgovornosti i dostignuća. To pokazuje poslodavcima vašu stručnost i profesionalizam. 

 1. Obrazovanje: Unesite detalje o vašem obrazovanju, uključujući institucije koje ste pohađali i diplome koje ste stekli. 

 1. Poznavanje jezika: Opišite jezike koje govorite i na kom nivou ih poznajete. Jezičke veštine su često ključne za određene poslove. 

 1. Rad na računaru: Navedite poznavanje veštine rada na računaru, od osnovnih programa do softverskih alata i tehnologija koje znate da koristite. Ovo je važno za poslove koji zahtevaju specifične tehničke veštine. 

 1. Dodatna usavršavanja: Unesite informacije o kursevima, obukama i sertifikatima koje ste stekli. To pokazuje vašu posvećenost kontinuiranom učenju i spremnosti za dalji profesionalni razvoj. 

 1. Lične osobine i veštine: Istaknite vaše najjače lične osobine i veštine relevantne za posao. 

 1. Linkovi: Podelite linkove ka svojim radovima, portfolijima ili profilima na drugim platformama kako biste dodatno istakli svoje veštine i iskustvo. 

Naš cilj je da vam pomognemo da se što bolje predstavite poslodavcima i da povećate svoje šanse za dobijanje posla iz snova. Zato vas pozivamo da popunite svoj profil do 100% i iskoristite sve prednosti koje vam naša podrška pruža. 

Ukoliko još uvek niste kreirali svoj Infostud profil ili ga niste popunili do kraja, možete to uraditi na sledećem linku.

Srećno! 

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti