Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Nelt odgovara na vaša pitanja! Video


Sajt poslovi.infostud.com pokrenuo je novi projekat pod nazivom „Pitajte poslodavca“. Ovim projektom imali smo na umu da vam jednim delom olakšamo komunikaciju sa kompanijama i omogućimo da postavite sva ona pitanja za koja niste znali na koji način da ih postavite, ali i ona na koja do sada niste dobijali odgovore.

Prva u nizu kompanija koja je dala svoje odgovore na vaša pitanja bila je kompanija Nelt. Neka od pitanja koja su najčešće bila postavljana jesu: Koje sve profile zapošljava kompanija Nelt i šta je najvažnije pri izboru kandidata; Da li primaju studente na praksu; Da li kompanija obučava radinke sa malim ili bez ikakvog iskustva, kako izgledaju određene pozicije i šta se od kandidata očekuje, ali i o samim procesima selekcije za određene pozicije.

Na ova, ali i mnoga druga pitanja odgovarala nam je Marija Minić, Asistent za regrutaciju i selekciju.

Pogledajte video! :)


Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (6)


 • Zoom

  pre 2 meseca i 14 dana

  Nadam se da ovaj predstavnik ove kompanije nije reprezentativan. Ako im ovakav HR radi selekciju u startu je utisak veoma loš. Robotizovano ponavljanje nekakvih korporativnih floskula kao i testova koji su često samo u funkciji mrcvarenjakandidata, bojim se, nema šansu da regrutuje i izabere kvalitetnije kandidate sa tržišta. Odgovor na svako pitanje pocinje sa ehmmm. Potrebno je da se predstavnik HR predstavi ne samo imenom već i svojim obrazovanjem, završenom školom kamo bi se procenile i kompetencije "ispitivača" i "testera" da ocenjuje i procenjuje kompetencije i znanja kandidata. Čest je slučaj da predstavnikmHR a neke kompanije ima vrlo površno znanje o radnim mestima i neophodnim specifičnim znanjima. Hvala.
 • Dragana Cvjetkovic

  pre 2 meseca i 15 dana

  Osušena je plaćena da ovako truni.
 • D.

  pre 2 meseca i 15 dana

  Povraća mi se od njihovog izbora reči... Selekcija, resurs... Počivaj u miru, Srpski jeziku.
 • Zlatan Lukić

  pre 2 meseca i 16 dana

  Nema veze s' vezom. Sve sto je doticna rekla je velika laz. Kao neko ko je prosao dva i na trecem krugu bio sa dvoje ljudi koji su bez ideje,inicijative,rezona nekoga ko treba da bude komercijalista bez recitosti. Da ne pominjem ostale stvari koje se ticu targeta na koji se mnogi zaposleni zale. Budite iskreni prema sebi i drugima,bice vam lakse. Ima tamo dobrih i kvalitetnih ljudi,ali sve to pada u vodu zbog veza i vezica...
 • dragana ristovic

  pre 2 meseca i 16 dana

  Odlično
 • jelena kizic

  pre 2 meseca i 19 dana

  Bravo!!!