Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Od sada i personalizovana obaveštenja


Do sada ste se sigurno navikli na obaveštenja u gornjem desnom uglu našeg sajta, gde vas obaveštavamo o novostima, pozivamo da učestvujete u istraživanju, pročitate neki zanimljivi ili koristan tekst, da se prijavite za online događaj koji organizujemo.

Kako su vaše reakcije na ova obaveštenja bile pozitivne, odlučili smo se da ih personalizujemo i povežemo sa vašim korisničkim nalogom! :)

Od sada, u obaveštenjima, osim opštih, možete pronaći i ona koja smo pripremili baš za vas. Ukoliko ste sačuvali neki oglas, obavestićemo vas 2 dana pre isteka ovim putem, kako ne biste propustili rok. Takođe, ako ste iz nekog razloga prekinuli proces konkurisanja, na ovaj način ćemo vas obavestiti o tome i podsetiti da konkurisanje dovršite. 

U svakom trenutku možete pogledati sve aktuelne notifikacije u svom nalogu, klikom na zvonce u gornjem desnom uglu. Na stranici sa svim obaveštenjima možete isključiti/uključiti ona koja se odnose na sačuvane poslove i nedovršene prijave za posao. 


Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (11)


 • Sanja Mrdjan

  pre 1 mesec i 5 dana

  Imate moje pohvale, ali i par zameraka...Osim što mi izuzetno smeta što ne znamo status svoje prijave (dok ne prodje neko vreme i shvatimo da potencijalni poslodavac nije zainteresovan), takodje mi smeta i što nije navedena adresa rada...Znači ako sam ja iz Pančeva, a radno mesto u Beogradu gde je to u Beogradu? Sedište firme je jedno, a adresa rada drugo. Vrlo je moguće da je radnik potreban na Karaburmi, što meni lično odgovara, a sedište firme je na Autoputu za Zagreb. Znači, trebalo bi navesti tačnu adresu ukoliko je to moguće. U principu ovo i nije zamerka nego "mala" sugestija koja će, ako budete uspeli da je primenite, nama svima puno značiti. S poštovanjem, Sanja.
  • Poslovi Infostud

   pre 1 mesec i 4 dana

   Poštovana Sanja, nažalost, obe stvari zavise od poslodavca. Koliko god se trudim da skrenemo pažnju poslodavcima na značaj povratne informacije o ishodu konkursa, pomaci su veoma mali. Što se tiče tačne lokacije, početkom juna smo istakli ovu informaciju (zajedno sa smenama u kojima se posao obavlja) u zaglavlju oglasa. Ukoliko poslodavac ne navede tačnu lokaciju, nažalost, ne možemo prikazati tu informaciju.

   Srdačan pozdrav,
   Bojana.
 • Lela Ljutovac

  pre 1 mesec i 5 dana

  Super,hvala.
 • Goran Bizic

  pre 1 mesec i 5 dana

  ja sam se lično uverio preko kolege koji je prešao u drugu firmu,koji mi je javio da iz te kompanije neće pozivati zaposlene iz susedne firme jer imaju prećutan dogovor o tome.Toliko o diskriminaciji u zapošljavanju a svim oglašivačima je u interesu da poslodavci raspisuju konkurse za posao baš preko njihovih sajtova.Takođe malo kompanija se zahvalilo na učešću na konkursu ili u većini slučajeva nikoga ni ne obaveštavaju rezultatima konkursa.Znači da nemam kolege i prijatelje u drugim firmama ništa od obaveštenja vezanih za posao ne bih ni dobio.Zanimljiva mi je situacija da se objavi posao za rad u inostranstvu ali tek kad kliknete na oglas da ga otvorite do kraja vidite da piše samo sa papirima EU.Pa zašto odmag na početku oglasa ne napišu tu važnu informaciju.Verovatno se na taj način broje pregledi tog oglasa a koliko ih je stvarno konkurisalo to se ne zna.Mislim da oni koji imaju paire EU i ne čekaju poso u Srbiji jer već otišli.
 • Saša Trifunović

  pre 1 mesec i 8 dana

  Nije ovde rec da pišeš o drugima već da iznosiš svoje mišljenje vezano za svoje poslove na koje si konkurisala .Verujem da dobro stojiš sa maternjim pa bih te zamolio istim da se maneš izvesnog S.Trifunovića i da vidiš da u Vladi Srbije ne traže još kojeg kolektora kako bi reko naš Gidra.Pozdrav Marina
 • Marina Antonović

  pre 1 mesec i 8 dana

  Želela bih da prokomentarišem jednu drugu stvar koju sam primetila na ovom sajtu. Naime, često se dešava da u odeljku ''O poslodavcu'' navedete šture i nepotpune informacije, naročito kada se odnosi na strane kompanije sa sedištem van naše zemlje, ili na manje poznate domaće firme. Navesti tačnu adresu firme na čiji konkurs se prijavljujete u propratnom pismu je iznad svega profesionalno; da li je normalno da ja, kao potencijalni kandidat, izigravam Šerloka Holmsa ili profajlera, ne bih li pronašla preciznu adresu poslodavca recimo u Sjedinjenim državama? Naravno da nije normalno, ali profesionalni kandidat i to mora da radi; u suprotnom, ostaviće utisak nemarišne i neprofesionalne osobe. Još nešto, komentar osobe koja se predstavila kao izvesni S. Trifunović trebalo bi ukloniti, ako vam je stalo do ugleda. Objašnjavati nekome kako se konkuriše i priprema za razgovor za posao, uz ortodoksno nepoznavanje pravopisa maternjeg jezika je baljezgarija, osim ukoliko tražite posao šofera; to je njegov nivo, očigledno. Napokon, reč-dve o komentaru gospodina Nikolića, koji, kako veli, već deset godina koristi Vaš sajt i veruje kako se vi iz petnih žila trudite da svakome nađete posao. Oprostite, ali, ovo je urnebesno! Nije pristojno dalje komentarisati.
 • Saša Trifunović

  pre 1 mesec i 8 dana

  Hteo bih da kažem korisicima Infostuda da je nemoguće da oni izvrše selekciju jer to rade ljudski resursi ili vlasnici a ja sam isto kao i vi ,onaj koji trazi posao preko Infostuda.Uporedite samo poslove i broj koliko možete da pronađete na Infostudu u odnosu na N.S.Z( biro). Tamo je vrlo malo poslova,a ovde uvek imate najbolju ponudu poslova.Neko sam ko već dugo godina koristi Infostud i ko je preko njih našao nekoliko poslova. Pogledajte malo način na koji su nam oni objasnili kako da konkurišemo i kako da se spremimo za razgovor jer su meni olakšali bar 50-60% prilikom ispitivanja. Verovatno mislite da sam ja neko koga je Infostud unajmio da pišem sve lepo o njima.Za opšta pitanja koja sve više obavljaju agencije za ljudske resurse ovde možete pronaći dosta odgovora jer se sve vise vrše psihološke procene kandidata na osnovu odgovora koje dajemo na tim razgovorima za posao(intervjui) Nije ipak tako,stojim na raspolaganju da svakom objasnim da je ipak istina da se ovde mogu dobiti poslovi dobri a i poslovi u inostranstvu.Bio sam u Sloveniji a kontakt sam video na Infostudu.Siguran sam da je Infostud najbolje pripremljen za pronalazak poslova i pokazali su veliki napredak u svim sferama njihovog posla. Oni su prvi uveli statistiku prijavljenih kandidata kao i koje smene se rade a jedan od boljih detalja za nas je i podatak koji se od skora pojavio a vezan je za platu. Zato koristite Infostud i kada imate posao jer nikad ne znate kada će se pojaviti novi posao koji moze u mnogome da vam bude bolji i da vam olakša trenutnu materijalnu situaciju.Kao što oni nas selektuju tako i mi treba da selektujemo njih. Pozdrav i Infostudu i svim korisnicima Infostuda.
 • Mirko Bogetic

  pre 1 mesec i 8 dana

  Ako se azurnost u odzivu softvera moze zvati personalizacija, onda je to iz vasega ugla personalizacija. Proces konkurisanja koji favorizujete, odavno je proceduralno prevazidjen, jer je nedelotvoran. U meri u kojoj se "recruiter" razume u specificnost i slozenost posla koji neko treba da obavlja, u toj istoj meri je njihovo misljenje samo proceduralno formalno i beznacajno. Da biste stigli do zeljenog tacnije decentnog posla, morate platiti, jer su konkursi u Srbiji i sire koruptivno zahvaceni. To i jeste razlog sto sve manji broj ljudi koristi sajtove sa objavljenim konkursima, a jos ih manje konkurise. Kao pomocno i samo informativno sredstvo elektronskog obavestavanja, infostud moze imati smisla za postojanje. Kada u konkursu budete ojavili postojecu e mail adresu direktora privrednog drustva koje oglasava i maticnog drustva, tada ce mozda biti moguce zaposljavanje. Srdacno.
 • LOLA JANKOVIĆ

  pre 1 mesec i 9 dana

  Odlicno....hvala
 • Ana Pantic

  pre 1 mesec i 9 dana

  sve pohvale...najiskrenije divni ste
 • Dejan Nikolic

  pre 1 mesec i 9 dana

  koristim vas sajt 10 mozda i vise godina i bas ste uporni da svakome nadjete posao -za svaku ste pohvalu,ali svi znamo kako se sada dolazi do posla ,veza ,novac,stranka,ipak hvala na vasem trudu