Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Ovako treba da izgleda CV!

Datum postavljanja vesti:

(Preuzeto sa sajta Mondo - 24. 09. 2011.)

Met EpstinMet Epstin (24) iz San Franciska umesto da napiše "običnu prijavu" za posao, snimio video u kojem lakira nokte na nogama, radi sklekove i mazi svoje lažne brkove...

Epstin traži posao već neko vreme. Posle 80 neuspešnih intervjua, rešio je da konkuriše i za rad u kompaniji Google, a njegov CV izgleda kao ni jedan drugi na planeti. On je za posao konkurisao tako što je snimio video u kojem pravi budalu od sebe, a onda ga poslao na adresu Internet giganta.

"Google, sedi. Kao što kažu u Kanadi, 'mi casa es su casa'", ovako Met počinje svoj video.

U videu Met nosi lažne brkove, skida pantalone, radi sklekove, posećuje pedikira, a tek onako usput, priča i o svojim kvalifikacijama.

Pogledajte.
Dva dana nakon što je objavljen video, Met je dobio poziv od kompanija Google, Microsoft i Amazon. Na kraju se ipak zaposlio u kompaniji SigFig.

"I dalje ne mogu da verujem da je uspelo!", rekao je Met.

Pogledajte video zaposlenog Metjua.
Prosečna ocena:

1
Broj glasova: 17

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

  • Komentari


  • Ljiljana

    pre 8 godina i 6 meseci

    ..ne zaboravimo, to je Amerika, koja ima sluha, istovremeno, ne zaboravimo, živimo u Srbiji, gde su vrednosti davno izgubljene, no..ko zna, ljudi su u očaju spremni na sve. Met je to odradio fantastično...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.