Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Panel diskusija: Generacija Z vs. Poslodavci

Datum postavljanja vesti:


Zanima vas rad u kompanijama poput Ernst&Young, Bosch ili Delhaize? Onda je ovo pravo mesto za vas! Kako do posla bez radnog iskustva? Na šta je važno obratiti pažnju prilikom pisanja CV-ja i kako se istaći u odnosu na druge kandidate? Samo su neka od pitanja na koja ćete čuti odgovor tokom panel diskusije "Generacija Z vs. poslodavci". Panel u organizaciji sajta Poslovi Infostud biće održan 19. oktobra, sa početkom od 11 časova, u sali 250, na Fakultetu Organizacionih Nauka, u ulici Jove Ilića 154, u Beogradu.

Moderator panela je Vladimir Popić, savetnik za ključne klijente sajta poslovi.infostud.com koji će kroz razgovor sa svojim sagovornicima iz vodećih kompanija u Srbiji, poput Jelene Ponomarev iz kompanije Ernst&Young, Adriane Kovčin iz Bosch-a i Milice Šodić iz Delhaize-a pokušati da odgovori na sva vaša pitanja.

Osim samog razgovora o zapošljavanju onih koji su rođeni nakon 1995 godine i o tome na koji način kompanije pristupaju promenama na tržištu rada sa dolaskom novih generacija, onima koji dođu da slušaju panel diskusiju, biće predstavljeni i programi praksi koje kompanije planiraju da otvore, a gde ćete možda prepoznati sebe i dobiti priliku za razvoj ka poslovnoj karijeri.

Nakon panela, svi prisutni će moći da postave pitanja predstavnicima sektora ljudskih resursa i dobiju odgovore na sve nedoumice koje su potencijalno imali.

Kako su mesta ograničena, sve zainteresovane molimo da se prijave! PRIJAVA

Druga panel diskusija je predviđena za IT kandidate i biće održana, takođe 19. oktobra u Impact Hubu u Makedonskoj 21, sa početkom od 17 časova.

Virtuelni dani karijera i znanja 2019, je deseti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja. Ove godine biće održan od 16. do 23. oktobra. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije. A više o sajmu možete pogledati na sledećem LINKU.

Prosečna ocena:

4.32
Broj glasova: 19

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.