Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PhiAcademy organizuje Dan otvorenih vrata

Datum postavljanja vesti:

PhiAcademy doo najveća beauty akademija na svetu, organizuje dan otvorenih vrata, namenjen svim mladim ljudima koji poseduju samoinicijativu, preduzetnički duh, fokus na ostvarivanje uspeha i ljubav prema kozmetici i kozmetičkim tretmanima

 phi academy

Kroz informisanje i vežbu na simulaciji kože potpuno besplatno možete da proverite da li su njihovi beauty kursevi put kojim želite da krenete u ostvarivanje svoje karijere. Glavna svrha dana otvorenih vrata je da svim zainteresovanim ljudima omogući potpuno razumevanje toga šta Phiacademy kroz svoje kurseve može da im ponudi pre nego što investiraju. Očekuju vas odgovori na sledeća pitanja:

  • Zašto su nezaposleni mladi ljudi postali uspešni beauty artisti;
  • Kako artisti postaju treneri
  • Ekonomski aspekti
  • Sa kojim kursevima je najbolje da počnem
  • Kako da pronađem klijente
  • Kako da započnem biznis
  • Kako da ostvarim internacionalnu karijeru

Ova Akademija je usmerena na visoke standarde koji kreiraju veliki broj sjajnih artista u celom svetu. Ne radi o samo još jednom dvodnevnom mikroblejding kursu, nude mnogo više znanja i podrške kako bi bili sigurni da je svaki student opremljen svim potrebnim alatima i informacijama za uspeh. Žele da vam daju priliku da lično saznate sve što treba da znate o PhiBrows-u i ostalim kursevima PhiAkademije.


Dan otvorenih vrata će se održati u drugoj polovini januara, a svi prijavljeni će biti obavešteni o tačnom vremenu i mestu održavanja. Prisustvo događaju je besplatno, a sve informacije u vezi sa kursevima i njihovim cenama, moći ćete da čujete na predavanju.

Prijavite se ovde.

Prosečna ocena:

4.03
Broj glasova: 35

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.