Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Počele su prijave za letnji ciklus besplatnih IT kurseva


Motivisani i vredni pojedinci, koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu, dobili su novu šansu da pohađaju besplatne kurseve prekvalifikacije. U novom ciklusu neprofitne škole IT Bootcamp, moguće se prijaviti za: Testiranje softvera (QA), Osnove programiranja (Java), Razvoj veb stranica (JS) i Razvoj veb stranica (PHP + WordPress), i to u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu i na Kosovu i Metohiji. Proces prijavljivanja je u toku i traje do utorka 15.06.2021. godine. Zbog epidemioloških mera koje su na snazi, nastava će se realizovati onlajn, a polaznici će, pored stručnog teorijskog i praktičnog znanja, imati dodatne pripreme za predstavljanje kompanijama.

IT Bootcamp je osnovan od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija. Dokaz da u tome i uspeva jeste činjenica da je preko 350 polaznika dobilo posao ili praksu u IT kompanijama, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Od svog osnivanja 2018. godine, škola se kontinuirano širi na nove gradove i osluškuje potrebe tržišta, kako bi što više pojedinaca dobilo svoju šansu, a rezultati bili još bolji.

Sve o uslovima prijave kao i formular možete naći na veb sajtu www.itbootcamp.rs

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (4)


 • ivana pirivatric

  pre 2 godine i 10 meseci

  Mislim da bi bilo lepo da i u manjim gradovima krenete sa ovim kursevima kao recimo u Smederevu,verujem da bi bilo interesenata.A i ako je on-line zašto se onda ograničavaju ljudi iz unutrašnjost?Baš bih volela da pohađam neki od vaših kurseva..

 • Csaba Molnar

  pre 2 godine i 10 meseci

  Ako je online, zašto se ograničavaju-preferiraju polaznici samo iz tri grada? Diskriminacija stanovništva iz manjih gradova. Šta bi rekao poverenik za ljudska porava?

 • Pero Trkulja

  pre 2 godine i 10 meseci

  Lepo je neso novo uciti.

 • Suzans Stanimirovic

  pre 2 godine i 10 meseci

  IT obuka je potrebna i u Smederevu,jwr ima dosta zainteresovanih