Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Počeo je najveći online Regionalni sajam poslova!


U saradnji sa partnerskim sajtovima MojPosao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje.mk iz Makedonije, Deloglasnik.si iz Slovenije, regionalni online sajam zapošljavanja organizuje se XII godinu za redom.

Sajam traje od 13. do 20. oktobra, a možete ga posetiti klikom na link.

Očekuje vas 60  poslodavaca i preko 600 prilika za zaposlenje!

Poslodavci su grupisani u 5 tematskih kapsula: Trgovina, Proizvodnja, Usluge,  IT i Startuj- kapsula za mlade, kako biste što jednostavnije pronašli pozicije koje su vam interesantne.  

Kao i prethodne godine, imate mogućnost da se poslodavcima obratite putem chat-a. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na pitanja koja do sada možda niste imali kome da postavite.

Počeo je najveći online Regionalni sajam poslova!

Online panel diskusije

Tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizujemo 3 vebinara koja vam mogu pomoći kako da nađete prvi posao ali i kako da se spremite za razgovor. 

Prvi vebinar će se odžrati 14. oktobra od 18 časova, putem Zoom platforme. Na pitanje „Kako da na pravi način STARTUJeš karijeru?“ odgovore će dati Jelena Novarlić iz kompanije Delhaize, Ana Vukotić, iz Robert Bosch, Tamara Crnokrak iz Froneri Adriatic.

Prijave za ovaj webinar su zatvorene.

Druga online panel diskusija, pod nazivom “Kako do prvog posla u IT-u?“ održava se 18. oktobra sa početkom u 18h, putem Zoom platforme. Ukoliko ste na početku karijere u IT sektoru biće vam korisno da čujete Milicu Lazić iz kompanije Helbiz, Bobana Pavlovića iz Umlauta, Milicu Perišić iz kompanije Netconomy, Ivanu Vukmirović iz kompanije Ernst & Young i Vanja Mimić – Perficient.

Prijave za ovaj webinar su zatvorene.

Na pitanje „Koje su najčešće greške na intervjuu za posao?“ razgovaćamo 20. oktobra od 18časava putem ZOOM platforme sa  Ljubicom Martinović iz Apatinske pivare, Irena Brkić iz Roaming grupe.

Prijave za ovaj webinar su zatvorene.

Lov na blago

Regionalni online sajam poslova vam donosi i zanimljivu igru Lov na blago. Cilj igre je da posetite što više štandova u sva četiri paviljona i time steknete veću šansu da „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možete osvojiti bezične slušaliče JBL  ili 1 od 20 Poslovi Infostud poklon paketa.

ISTRAŽIVANJE

Želimo da vam olakšamo proces pronalaženja posla. Zato nam treba vaša pomoć i minut vašeg vremena za popunjavanje ankete o tržištu rada u 2021. godini.

Istraživanje možete popuniti na linku

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti