Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Poslovi koje je moguće raditi od kuće

Datum postavljanja vesti:

Ako ste u potrazi za dopunskim poslom ili biste voleli da putovanje do posla i odlazak u kancelariju ili na radno mesto zamenite svojim radnim stolom, rešenje mogu da budu poslovi za koje su poslodavci i predvideli da se mogu obavljati iz sopstvenog doma. Na sajtu Poslovi.infostud.com ih je moguće pronaći tako što u pretrazi označite filter rad od kuće  i nakon toga će vam svi aktivni raspoloživi oglasi vezani za ovaj kriterijum biti izlistani.

Posao od kuce


Online nastavnici engleskog jezika

Za obavljanje ovakvih pozicija se traži dobro poznavanje engleskog jezika, dobra internet veza, posedovanje svog laptopa, slušalica i web kamere, kao i mogućnost rada u tihom i mirnom okruženju. U većini ovakvih oglasa prethodno pedagoško iskustvo je poželjno, ali nije neophodno.

Iako su neki od poslodavaca prilično liberalni u pogledu formalnog obrazovanja i ne navode striktno potreban nivo poznavanja stranog jezika, ima i onih kojima je uslov za prijavu na konkurs posedovanje određenih sertifikata poput TEFL/TESOL/ CELTA ili  završen Filološki fakultet.  Polaznici mahom rade sa učenicima iz svih delova sveta, pa treba uzeti u obzir različite vremenske zone, a predviđena je obuka i svi prateći nastavni materijali. Poslodavci često navode da su isplate redovne i sugurne, a jedan od takvih oglasa možete pogledati ovde.

Dispečeri i logističari 

Od kandidata se mahom traži minimalno iskustvo u oblasti transporta i logitstike, kao i mogućnost rada u različitim vremenskim zonama, često od 14h do ponoći.

Posao se mahom odnosi na koordinaciju između službi transporta i krajnjih klijenta, pa se od kandidata traže dobre organizacione sposobnosti, mogućnosti multitaskinga, izražene komuninikacione i pregovaračke sposobnosti. Radno iskustvo na sličnim pozicijama je više nego poželjno. Mahom se ovi poslovi odnose na strana tržišta, pa je dobro poznavanje engleskog jezika jedan od preduslova za prijavljivanje.

Menadžeri za održavanje naloga na društvenim mrežama

 Obično se od njih očekuje da u saradnji sa marketing timovima formiraju strategiju nastupa na društvenim mrežama. Od kandidata se obično traži prethodno iskustvo na sličnim pozicijama, poznavanje rada na mrežama kao što su Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIN i slično, kao i poznavanje oglašavanja na ovim platformama. Često se navodi da idealan kandidat treba da poznaje osnove kopirajtinga kako bi mogao da formuliše kratke i upečatljive marketinške poruke, ali i da poznaje barem osnovne alate za stvaranje vizulenog sadržaja. Poslodavci često daju prednost kandidatima koji poznaju i razumeju određene industrije jer smatraju da imaju bolji pregled situacije i osećaju potrebe ciljne grupe kojoj se obraćaju. Obično ovi ljudi funkcionišu u sinergiji  sa nekim većim timovima koji su smešteni na drugim lokacijama i sa njima održavaju kontakt putem video konferencija, Skype sastanaka i slično.

Administrativni saradnici i virtuelni asistenti

Virtuelni asistent je osoba koja, isključivo na daljinu, odnosno putem Interneta, sarađuje sa jednim ili više poslodavaca tj. klijenata uglavnom iz domena organizacije, administracije, marketinga...

Njihov posao čine razne aktivnosti:

 • Unos podataka
 • Pisanje izveštaja i ugovaranje sastanaka
 • Kreiranja sadržaja
 • Prevođenje
 • Upravljanje mejlovima
 • Izrada grafičkih rešenja
 • Upravljanje nalozima na društvenim mrežama

Širok je dijapazon aktivnosti koje svakodnevno sprovode virtuelni aistenti, a zahtevi klijenata nisu uvek isti, ni po obimu, ni po karakteru. Što se tiče potrebnih znanja i veština za posao VA: poznavanje stranog jezika, MS Office paket, brzo kucanje, korišćenje alata za skladištenje podataka (Google DriveDropbox), alata za automatsko i masovno slanje mejlova (MailchimpAWeberGetResponse, itd) kreirati pomoću nekog od projekt menadžment alata (EvernoteTrelloSlack).

 

IT stručnjaci

 Kao i u svetu,  u IT industrii u Srbiji, stručnjacima se često nudi mogućnost rada od kuće, fleksibilno radno vreme, saradnja sa različitim timovima širom sveta, stalno usavršavanje i napredak u karijeri.

Sa druge strane spisak zahteva nije nimalo naivan, obično se traži višegodišnji rad i iskustvo u određenim tehnologijama i na određenim platformama, pa zahtevima poslodavaca obično mogu da odgovore samo tzv. seniori i mediori. Nije redak slučaj da ovi stručnjaci pored redovnih poslova, rade za strane poslodavce i sarađuju na različitim projektima sa timovima širom sveta.

Prosečna ocena:

3.8
Broj glasova: 699

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

 • Komentari


 • Natasa Jevtovic

  pre 11 sati i 54 minuta

  Interesuje me neki posao od kuce,vezan za marketing,i neka komercijala za firme?Unapred hvala
 • Mirjana

  pre 6 dana i 16 sati

  Svidja mi se ova vrsta posla i htela bih da radim. Imam vremena i iskustva..miramizic77@gmail.com
  • Poslovi.infostud.com

   Poštovana Mirjana, pogledajte oglase za poslove koje možete raditi od kuće, na sledećem linku.
 • BOJANA KOVACEVIC GERASIMOVS

  pre 18 dana i 57 minuta

  Fantastično mogla bih i ja da se priključim kao saradnik servisa kupaca i logistike. Rad od kuće. Kao dodatni posao.
 • Ljiljana Cvetkovic

  pre 22 dana i 59 minuta

  RADILA BIH POSLOVE KNJIGOVODJE. IMAM ISKUSTVO OD 30 GODINA U TOJ OBLASTI
  • Poslovi.infostud.com

   Poštovana Ljiljana, trenutno nema aktivnih oglasa za posao knjigovođe koji biste mogli da obavljate od kuće.
   Pozdrav, Bojana.
 • Tamara Pantović

  pre 1 mesec i 18 sati

  https://www.joinmysfiteam.com/20155072 Posao internet marketinga od kuće.
 • Andjela Radenkovic

  pre 3 meseca i 29 dana

  Radila bi administraciju ,unos i obrada podataka ,zavrsila sam kurs knjigovodstva imam sertifikat ,trenutno sam nezaposlena . Maksimalno bi se posvetila poslu ,nemam radno iskustvo u finansijskom knjigovodstvu ,u robnom knjigovodstvu imam . Mozete se javiti na mail radenkovicandjela95@gmail.com
  • Poslovi.infostud.com

   Poštovana Anđela, na sledećem linku pogledajte oglase za posao za knjigovođe: https://poslovi.infostud.com/oglasi-za-posao-knjigovo%C4%91a?scope=srpoz

   Trenutno, za posao knjigovođe od kuće, nema aktivnih oglasa.

   Pozdrav, Bojana.
 • Dragana Djomlija

  pre 6 meseci i 8 dana

  Zainteresovana sam za posao administrativnog i virtuelnog asistenta kao vid dodatnog posla . Posedujem potrebna znanja i vestine.
 • Svetlana

  pre 6 meseci i 17 dana

  zanimljivo, i trenutno ono sto mi je potrebno
 • Borislav Rakocevic

  pre 6 meseci i 22 dana

  Jako zanimljivo
 • Srdjan Mateski

  pre 6 meseci i 22 dana

  Svidja mi se

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.