Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Predstavljamo nove profile poslodavaca na sajtu Poslovi.infostud.com


Profili poslodavaca su se prvi put pojavili na našem sajtu pre 5 godina, na vašu inicijativu. Svaki poslodavac koji oglasi upražnjeno radno mesto na našem sajtu, u profilu ima najmanje osnovne informacije. Profili se razlikuju prema sadržaju, u zavisnosti od toga šta su poslodavci pripremili, kako bi vam se predstavili u pravom svetlu. 

Prema istraživanju koje smo nedavno sproveli, 7 od 10 kandidata se informiše o poslodavcu pre nego što konkuriše za posao. Kako biste što jednostavnije došli do potrebnih informacija i procenili da li je data kompanija odgovarajuća za vasuvodimo nove profile poslodavaca. 

Promene vas očekuju na: 

 

Do potrebnih informacija uz nekoliko klikova 

Profili su dobili novi vizuelni identitet, u potpunosti prilagođen mobilnim uređajima, kao i novi raspored rubrika, u kojima će poslodavci kombinacijom teksta, fotografija i videa da vam ispričaju svoju priču. 

Sada vas u profilima očekuje i do 8 sekcija, pri čemu je svaka sekcija stranica za sebe.  Lako možete da prelazite sa jedne u drugu. Klikom na 3 linije u gornjem levom uglu vam se otvara meni u kojem vidite sve rubrike. Izaberite rubriku koju želite i dalje se možete kretati iz jedne u drugu strelicama za levo i desno u dnu ekrana

 

 

  • O kompaniji – saznajte čime se kompanija bavi, koliko dugo posluje, na kojim tržištima, koliko ljudi zapošljava, koje tehnologije koristi. 

o kompaniji 

  • Beneficije – Pregledom svih beneficija koje poslodavci nude svojim zaposlenima, primetili smo da ih ima mnogo i da su slične stvari na različite načine formulisane. Unificirali smo 20 naziva beneficija, a omogućili poslodavcima da vam opišu kako to kod njih funkcioniše. Saznajte da li pogodnosti koje vi očekujete na radnom mestu, dati poslodavac nudi zaposlenima. 

 

  • Iskustva zaposlenih - rekli ste nam da vam je važno da iz iskustva zaposlenih saznate kako je raditi u datoj kompaniji. Zato u ovu rubriku poslodavci sada mogu da dodaju neograničen broj iskustava zaposlenih. Saznajte više o vrednostima i kulturi, mogućnostima napredovanja, učenja, deljenja znanja i procenite da li je to kompanija u kojoj želite da radite. Klikom na iskustvo, otvara se novi prozor u kojem se prikazuje iskustvo konkretnog zaposlenog.

 

  • Proces selekcije – u formi teksta ili videa, poslodavci vam predstavljaju proces selekcije, kako biste znali šta da očekujete - broj krugova, vrste testova, povratne informacije o ishodu konkursa, ko je na razgovoru za posao, šta se i na koji način ispituje i slično. 

 

proces selekcije 

  • Kompanijski brendovi - Veće kompanije uglavnom imaju više u od jednog biznisa, brenda ili važnog projekta. Ovaj prostor je prilika da vam predstave delove svoje kompanije koje su važne za sticanje prave slike o poslodavcu. Možda baš na osnovu jednog od projekata odlučite da vam je poslodavac interesantan. 

kompanijski brendovi 

  • Vesti i blog - rubrika kroz koju poslodavci treba da odgovore vama na pitanje “Zašto baš mi?”. Kroz ove tekstove poslodavci imaju priliku da vam predstave svoju organizacionu kulturu, način razvoja zaposlenih, projekte na kojima se radi, društveno odgovorno poslovanje – sve one teme zbog kojih biste se vi odlučili baš za njih. Klikom na naslov otvarate tekst u novom prozoru.  

  • Oglasi za posao – skrenuli ste nam pažnju da u profil poslodavca dolazite kada već znate za otvoreni konkurs, te da vam nije od presudnog značaja da oglasi budu u prvom planu. Pomerili smo ih pred kraj stranice, da kada pročitate sve što ste želeli da saznate, možete da se vratite u oglas i pošaljete prijavu. 

oglasi 

  • Kontakt – ukoliko su sve prethodne rubrike ipak ostavile prostora za neodumice, tu ćete pronaći kontakt podatke poslodavca – adresu, broj telefona, email adresu, društvene mreže, PIB, matični broj. 

kontakt 

 

 

Više od 20000 profila poslodavaca na jednom mestu

Na stranici Upoznajte poslodavce, primetićete da je u prvom planu pretraga, a ispod nje, nekoliko profila poslodavaca. U tim profilima koji su istaknutiji, pronaći ćete više tekstova, fotografija i video sadržaja, u cilju što boljeg informisanja o poslodavcu.

Do profila koji tražite, možete doći kroz pretragu ili klikom na dugme prikažite više.  

 

  

Kontinuirano ulažemo u nove alate i trudimo se da što više unapredimo i olakšamo pretragu profila poslodavaca, a na osnovu sugestija i odgovora koje nam dajete kroz ankete. Važno nam je da vreme provedeno na našem sajtu za vas bude kvalitetno i rezultira brzim i jednostavnim pronalaženjem potrebnih informacija.

Posetite nove profile poslodavaca, zapratite ih, a komentarima nam pišite vaše utiske :) 

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (4)


  • Slobodan Mladenovic

    pre 3 godine i 2 meseca

    napokon l da dođemo do poslodavca...lakše i boljr informisani... bravo i

    hvala.!!

  • Tijana Jeremić

    pre 3 godine i 3 meseca

    Lepo zamišljeno i takve informacije, kad bi ih bilo, puno bi značile kandidatima prilikom odabira kompanije i/ili priprema za razgovor; ali na žalost, većina poslodavaca ne koristi ponuđene im nove mogućnosti (beneficije, kompanijski brendovi, proces selekcije) da bolje predstave sebe i svoj posao već idalje ostavljaju samo osnovne kontakt podatke. :-( P.S. Svaka čast malobrojnim poslodavcima koji su još od ranije u svojim profilima ostavljali ovakve i druge dodatne informacije o svojim firmama.

  • Ljubisa Redzepovic

    pre 3 godine i 3 meseca

    Ovo je sansa da napokon nadjem poso

  • Ljubisa Redzepovic

    pre 3 godine i 3 meseca

    Ovo je super