Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Pretražujte poslove spram vaših kriterijuma


Kako bismo vam olakšali nalaženje poslova koji vam odgovaraju, kreirali smo opciju „Sačuvana pretraga“, pomoću koje možete u svakom trenutku doći do oglasa za poslove koji odgovaraju kriterijumima koje sami zadate. U nastavku pogledajte video koji vam pojašnjava kako da prilagodite pretragu onim poslovima koje tražite.

Dovoljno je da odete na pretragu poslova na našem sajtu, obeležite željene kriterijume i, kada vam se izlistaju oglasi koji odgovaraju unesenim parametrima, kliknete na „Sačuvaj pretragu“.

Kada to uradite, na vašu e- mail adresu će ubuduće, čim se pojave oglasi koji odgovaraju unetim kriterijumima, stizati obaveštenja sa linkom do željenih poslova. Pretraga će, takođe, biti memorisana i u vašem nalogu na našem sajtu Poslovi.infostud.com, u polju „Sačuvane pretrage“, gde joj takođe možete pristupiti u svakom trenutku i proveriti ima li oglasa koji odgovaraju vašim zahtevima.

Pored standardnih kriterijuma, poput oglasa razvrstanih prema gradovima, oblastima rada i nivou obrazovanja, ubuduće ćete, ukoliko sačuvate vašu pretragu, moći da dobijate oglase koji su filtrirani i na osnovu naziva pozicije, određenog poslodavca, pa i na osnovu toga da li su dostupni studentima i osobama sa invaliditetom.

Ono što je bitno je i to da možete sačuvati više pretraga, a ne samo jednu, tako da možete „pokriti“ sve segmente koji vam odgovaraju, kada je potraga za poslom u pitanju.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (22)


 • Miroslava Anicic

  pre 2 godine i 27 dana

  Korektno
 • Zvonko Jovanović

  pre 2 godine i 28 dana

  Korektno
 • Stefan Brodick

  pre 2 godine i 29 dana

  Nissm ambiciozan u vezi oglasa. A zvuci lepo
 • Vladimir andjelovski

  pre 2 godine i 1 mesec

  Super aplikacija!
 • Milikic Vladimir

  pre 2 godine i 1 mesec

  sjajna vest ako je moguce,u ne zavidnoj sam situaciji i zaista mi treba posao. Egzistencija je u pitanju,preziveti. Moj surak je imao srece nasao posao u Beogradu kao asvalter,masinista ima platu preko 1000 hiljadu eura. Naravno meni u ovoj situaciji bi i pola od togasa pomoglo,imam zavrsenu srednju skolu za konobara III stepen,ali nikada nisam to mogao raditi,bio bih vam zahvalan na pomoci.S POSTOVANJEM Vladimir Milikic. tel-0665525751.
 • Vesna Beloica

  pre 2 godine i 1 mesec

  Super
 • Miljan Mladenovic

  pre 2 godine i 1 mesec

  Ok je za sada
 • Miljan

  pre 2 godine i 1 mesec

  Videcemo kada pocne inace mislim daje dobro
 • Bojan Sekulic

  pre 2 godine i 1 mesec

  Dovoljno edukativno
 • ruzica erceg

  pre 2 godine i 1 mesec

  Zadovoljavajuce