Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Prijavite se za program o poslovanju u Beogradu i Novom Sadu


Prvi put u Beogradu i Novom Sadu biće održan program koji ima za cilj da omogući osobama bez poslovnog iskustva da razumeju od čega se proces poslovanja sastoji. Sve ono što nas ne uče u školi i fakultetu, a podrazumeva se da znamo, biće prezentovano na dvodnevnom programu “Uvod u poslovanje”.

Kako da izdate fakturu, koja je razlika između predračuna i računa, šta je to avansna uplata, kako da koristite Excel, šta je to APR, kakva je uloga banke kada je u pitanju poslovanje, za šta je zaduženo računovodstvo, kako se pravi ponuda, zašto je najbolje praviti je u Excel-u i zašto je važno konvertovati je u PDF pre slanja, kako da napišete jasno strukturiran Email, zašto je važan naslov i potpis u Email-u, šta je to marketing i koji su to kanali komunikacije potrebni određenoj kompnaiji da bi promovisala svoje proizvode ili usluge.

Sve su to stvari koje su sastavni deo poslovanja svake komapnije, a osobe bez poslovnog iskustva nisu imale priliku da ih nauče. Takođe, nisu imale priliku da vide šta je to dobro, a šta loše sastavljena ponuda, niti da čuju kakav nivo komunikacije se od njih očekuje.

“Sve ono od čega se sastoji poslovanje svake kompanije, treba da podelimo sa osobama bez radnog iskustva, kako bismo im olakšali put ka sticanju istog”, kaže Ana Mirković koja je osmislila program “Uvod u poslovanje”.

Ana dodaje da je kroz svoje desetogodišnje radno iskustvo stekla utisak da ljudima nedostaje određen nivo poslovne komunikacije i da je veoma važno osobama bez poslovnog iskustva skrenuti pažnju da za ostvarivanje pozitivnih poslovnih rezultata treba da budu vredni i posvećeni svom poslu.

Ovaj program nije koristan samo za mlade ljude koji završavaju školovanje, već može biti od velikog značaja svima onima koji planiraju da pokrenu svoj biznis, a prethodno nisu imale priliku da steknu radno iskustvo. Program je vrlo koncizan i namenjen je početnicima.

Datume održavanja programa možete videti OVDE.

Nezavisno od fakulteta za koji ste se opredelili, poželjno je da pre zaposlenja savladate osnovne stvari kako biste na razgovor za posao išli sa više samopouzdanja.

Za prijavu i detalje o programu, posetite sajt www.uvoduposlovanje.rs

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti