Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Recite nam kako vidite poslodavce u Srbiji i osvojite nagradu

Datum postavljanja vesti:

Talent X je najveće istraživanje brenda poslodavaca na domaćem tržištu rada koje sprovodi sajt Poslovi Infostud. Istraživanje Talent X ima za cilj da otkrije ko su najpoželjniji poslodavci na domaćem tržištu rada, kao i kako treba da izgleda idealan poslodavac po izboru kandidata. Učestvovanjem u istraživanju doprinosite unapređenju radnih uslova u Srbiji.  

talentx iatraživanje brenda poslodavaca na tržištu rada u srbiji - poslovi.infostud.com


Istraživanje će biti sprovedeno u vremenskom periodu od 29.06.2020.godine do 31.07.2020. godine.  

Učešćem u istraživanju birate najpoželjnije poslodavce na tržištu koji će biti javno promovisani i na taj način nagrađeni za svoju atraktivnost. Pored doprinosa istraživanju, ispitanici koji odgovore na sva pitanja u anketi učestvuju u nagradnom konkursu u kome je moguće osvojiti: 

Prvu nagradu: 1x produženi velnes vikend na Zlatiboru za 2 osobe  

Drugu nagradu: 1x telefon Samsung Galaxy A50  

Treću nagradu: 10x Poslovi Infostud poklon paket iznenađenja 

Dobitnici će biti izvučeni 03.08.2020. godine nasumičnim odabirom putem softvera za slučajan odabir imena učesnika. Dobitnici će biti kontaktirani, i javno objavljeni do  07.08.2020. godine. 

Anketu je moguće popuniti samo jednom a svi dupli unosi ispitanika će biti diskvalifikovani iz nagradnog konkursa. 

Talent X istraživanju možete pristupiti OVDE. 

Ovde možete pročitati više o pravilima i uslovima nagradnog konkursa. 

 

Prosečna ocena:

3.11
Broj glasova: 191

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

 • Komentari


 • Biljana Vasiljevic

  pre 32 minuta i 28 sekundi

  Anketa je zanimljiva
 • Renata76

  pre 2 sata i 9 minuta

  U zivotu svaki kanap ima dva kraja dve price, pa i odnos poslodavac-radnik. Iskreno toliko smo jadni da bilo ko da dodje na vlast prvo bi sebi i svojima napunio dzepove. To je prosto zakon prezivljavanja. Ima dobrih ljudi, ali to su uglavnom starosedeoci Beograda,navikli na duh ovog grada,vole ga cene i postuju. Odrasli su sa tim vaspitanjem. Ali ih je malo.Nemozes se okrenuti da ne cujes gu, gi, ge, ga,.. Kao u Patkogradu...
 • Branka Tašković

  pre 5 sati i 54 minuta

  Nadam se da će Vam ankete biti uspešna i korisna
 • pedja

  pre 5 sati i 58 minuta

  Lepa vest, ali pitanja u anketi su prilicno lose koncipirana. Ocenjivanje kompanije nasumicno izabrane od strane sistema o kojoj nemam detaljnu predstavu kako je unutar kompanije, samim tim odgovori ne mogu biti precizni. Zar nije logicno oceniti svog poslodavca !?
 • Goran Pavlovic

  pre 9 sati i 29 minuta

  Slabo cene rad
 • Marija Hristov

  pre 19 sati i 16 minuta

  Super stvar
 • ninoslav pejcev

  pre 19 sati i 45 minuta

  Pa poslodvaci su daleko od poslodavaca. Vise su tobovlasnici nego poslodavci... Zayo natod i ide iz Srbije. Ja kao kuvar sa zavrsenim skolom jedino mogu dobiti posao preko stranke ili ponekim supama od kafana.. Uslovi za raf u kubinjama su katstrofalni uglavnom. Od bekakvih soba naprave kuhinje koje su obicno tesne bez uslova za rad, onda te retko ko prijavi... Ja od svojih 22godine koliko radim imam 11 godune staza.. To je nasa drzava... Sta tu treba oceniti dalje
 • Jelica Ivkovic Ivandekic

  pre 21 sat i 4 minuta

  Danas je jako teško naći dobrog poslodavca. Kao što reče neko pre mene, dobar poslodavac bi prvo morao biti dobar radnik kod nekoliko poslodavca, da bi mogao razumeti radnika. A davati minimalac ili minimalnu platu za radnika koji se svim silama trudi da odradi posao (iako je dobio posao od kolege koji je otišao u penziju, ili proglašen tehnološkim viškom) je više nego bezobrazno. Ja još nisam srela idealnog poslodavca iako imam preko 20 godina radnog staža
 • Daniel Ogrizovic

  pre 1 dan i 44 minuta

  Anketa je bez veze.
 • Dea

  pre 1 dan i 3 sata

  Nisu svi isti. Ja sam se susrela sa odlicnim ljudima koji su kao porodica. Sa mnogima cu se sloziti da je Srbija deponija jeftine radne snage. Davati minimalac nekom ko daje sve od sebe je bezobrazluk.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.