Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Traži se VRH poslodavac u IT industriji


Drugi put za redom saznaćemo ko su najpoželjnije IT kompanije u Srbiji i kako izgleda idealan, zvaćemo ga VRH, poslodavac po izboru domaće IT zajednice. Odgovor na to pitanje daće preko 3.000 domaćih IT stručnjaka koji će biti uključeni u samo istraživanje.

U prvom delu istraživanja ispitanici će birati sa liste 50 kompanija one za koje smatraju da su najbolji poslodavci u Srbiji, a moći će dodati i kompaniju po svom izboru ako ona nije na početnoj listi. U drugomdelu istraživanja ispitanici će otkriti svoju percepciju poslodavca za jednu od kompanija koja im je poznata,dok će u trećem delu imati priliku da odaberu karakteristike poslodavca koji je za njih idealan.

Ukrštanjem ovih podataka saznaćemo ko su najpriznatiji i najatraktivniji IT poslodavci za domaću IT zajednicu, zatim kako izgleda percepcija kanididata određenih IT poslodavaca, i na kraju kako oni zamišljaju da treba da izgleda jedan VRH poslodavac za kojeg bi želeli da rade.

Ovo istraživanje opipaće puls domaće IT scene i pokazati pravac IT poslodavcima u kom pravcu treba da se razvijaju kako bi zadovoljili standarde probirljivih IT kandidata na izuzetno kompetitivnom domaćem IT tržištu radne snage.

Istraživanje sprovodi sajt za zapošljavanje Poslovi Infostud i najveći sajt za IT kandidate u Srbiji helloworld.rs u toku aprila. Rezultati istraživanja, kao i ko su VRH poslodavci za narednih 18 meseci, biće objavljeni tokom juna meseca.

Da bi istraživanje za one koji budu učestvovali bilo što zanimljivije, pripremljene su i nagrade za srećne dobitnike u vidu: Honor pametnog sata, Samsung noise canceling bežičnih slušalica, stalka za lat top i 5 paketa iznenađenja sajta helloworld.rs.

Ukoliko ste iz IT struke istraživanju možete pristupiti klikom na sledeći link.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti