Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

VEBINAR: Najčešće greške na intervjuu za posao


U sklopu online Regionalnog sajma poslova koji se održava od 13. do 20. oktobra 2021. godine, Poslovi Infostud organizuju vebinar na temu: „Najčešće greške na intervjuu za posao“. Vebinar će biti održan putem Zoom platforme 20. oktobra od 18 časova.

Intervju za posao predstavlja veoma važan korak u razvijanju karijere i uspeha svakoga od nas te je normalno plašiti se i imati tremu u takvoj situaciji. Međutim, baš zato je potrebno i dobro se pripremiti kako se intervju ne bi pretvorio u fijasko nego kako biste "zablistali" u očima budućeg poslodavca.

VEBINAR: Najčešće greške na intervjuu za posao

Na ovu temu moderator će razgovarati sa stručnjacima iz velikih kompanija poput Irene Brkić ispred Roaming grupe, Ivanu Vukmirović iz kompanije Ernst & Young i Ljubice Martinović ispred Apatinske pivare. Panel će voditi Branislava Subotin, specijalista za razvoj komercijalnih usluga sajta Poslovi Infostud.

Pozivamo vas da se priključite ovoj diskusiji na kojoj ćete moći da čujete sve korisne savete kako da se prikažete u što boljem svetlu kao i koje greške treba da izbegnete, ali i da pitate sve ono što vas interesuje.

Prijave za ovaj webinar su zatvorene. 

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti