Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Video-vodič kroz prilagođavanje CV-ja oglasu za posao


Da biste se istakli u odnosu na druge kandidate koji su se prijavili na isti oglas za posao kao i vi, najbitniji preduslov je da ste se u samoj prijavi potrudili više od njih.

A to ćete najbolje pokazati time što vašu prijavu za posao prilagodite oglasu za koji ste se prijavili i pokažete poslodavcu da ste dobro "prostudirali" oglas, videli koja vaša znanja i veštine odgovaraju uslovima konkursa i istakli ih u odnosu na druge informacije u biografiji. 

Zato smo snimili i video, sa našim kolegom Milošem Turinskim u glavnoj ulozi, koji vam na najbrži i najjednostavniji način može pomoći da prilagodite CV oglasu na koji želite da konkurišete i pomognete poslodavcu da što brže i lakše shvati da ste prava osoba za njega.

Ovo je prvi u nizu video-vodiča koje pripremamo za vas, a čiji je cilj da vam što više pojednostavi potragu za poslom i načini vas poželjnijim kandidatom/kandidatkinjom.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti