Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Video-vodič kroz prilagođavanje CV-ja oglasu za posao

Datum postavljanja vesti:

Da biste se istakli u odnosu na druge kandidate koji su se prijavili na isti oglas za posao kao i vi, najbitniji preduslov je da ste se u samoj prijavi potrudili više od njih.

A to ćete najbolje pokazati time što vašu prijavu za posao prilagodite oglasu za koji ste se prijavili i pokažete poslodavcu da ste dobro "prostudirali" oglas, videli koja vaša znanja i veštine odgovaraju uslovima konkursa i istakli ih u odnosu na druge informacije u biografiji. 

Zato smo snimili i video, sa našim kolegom Milošem Turinskim u glavnoj ulozi, koji vam na najbrži i najjednostavniji način može pomoći da prilagodite CV oglasu na koji želite da konkurišete i pomognete poslodavcu da što brže i lakše shvati da ste prava osoba za njega.

Ovo je prvi u nizu video-vodiča koje pripremamo za vas, a čiji je cilj da vam što više pojednostavi potragu za poslom i načini vas poželjnijim kandidatom/kandidatkinjom.

Prosečna ocena:

3.78
Broj glasova: 41

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.