Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Hakaton usred jula - Čekamo vruće rešenje!

Prvi Letnji hakaton u organizaciji poslovi.infostud.comhelloworld.rs i Poslonaut-a biće održan od 15-16. Jula u prostorijama Playground-a u Beogradu.

Za takmičare je predviđeno 24h programiranja za pronalazak inovativnog rešenja u formi mobilne ili web aplikacije za digitalizaciju oglasa za posao. Tema i sve potrebne smernice biće saopštene na dan početka takmičenja, u subotu, a učesnici mogu da se prijavljuju do popune broja mesta.

Na Letnjem hakatonu mogu da učestvuju i ranije formirani timovi, kao i neformalni timovi i startaperi, a jedan tim može da ima najviše 4 punoletna člana. Hrana, piće i mentorska podrška su obezbeđeni, a dovoljno je da takmičari ponesu samo računar.

Pored takmičarskog dela, učesnicima će biti na raspolaganju različiti zanimljivi sadržaji, poput obuke za predstavljanje ideja i rešenja koje su osmislili i realizovali, kao i VR kutak gde će moći kratko da se odmore i zabave.

Ukupan novčani nagradni fond je 3500 evra, od čega pobedničkom timu ide 2000 evra, drugoplasiranom timu 1000 evra, a trećeplasiranom 500, dok ideje i rešenja postaju vlasništvo organizatora.

Svi takmičari mogu da se prijave na zvaničnom sajtu događaja http://poslovi.infostud.com/hakaton/.

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.