Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako da znate, pre nego što konkurišete, da li ćete sigurno dobiti odgovor od poslodavca

Svi poslodavci sa našeg sajta, koji redovno šalju povratne informacije kandidatima koji konkurišu na njihove oglase, ubuduće će biti posebno istaknuti, tako da ćete pre nego što se prijavite za određenu radnu poziciju, sa sigurnošću znati da li ćete dobiti i odgovor od poslodavca.

U donjem delu aktivnih oglasa tih kompanija, iznad dugmeta za konkurisanje, nalaziće se specijalno dizajnirana markica koja će jasno isticati da taj poslodavac garantuje povratnu informaciju u realnom roku. Tako ćete znati da li ste prošli u naredni krug selekcije ili možete da se okrenete drugim konkursima čije uslove ispunjavate.

Istraživanja koja iz godine u godinu radimo na našem sajtu, pokazuju da je upravo neodgovaranje na prijave najveći problem kandidatima koji konkurišu na oglase za posao. Iz tog razloga smo na ovaj način želeli da motivišemo poslodavce da se ponašaju odgovorno prema onima koji se prijavljuju na raspisane radne pozicije i da ih dodatno istaknemo u odnosu na one kojima to, nekada iz opravdanih, a nekada iz neopravdanih razloga, nije prioritet.

Ono što je bitno je da mi nemamo pravni osnov da nateramo bilo koga da šalje povratne informacije o ishodu konkursa, niti je to zakonski rešeno čak i u razvijenijim zemljama od Srbije, ali potrudićemo se da našim primerom i pozitivnim akcijama, poput ove, motivišemo kompanije da što više razmišljaju u ovom pravcu i predstave se kandidatima kao odgovorni poslodavci.

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

 • Komentari


 • Tamara Nikolic

  pre 1 godinu i 5 meseci

  Odgovorna,komunikativna,prijatnog izgleda

 • Anita Radivojević

  pre 2 godine i 3 meseca

  Ja imam potpuno poverenje u Infostud poslove

 • kukuljac Ruzdija

  pre 2 godine i 7 meseci

  gradjevinski poslovodja peti stepen strucne spreme sa radnim iskustvom 40 godina.

 • Biljana Cejic

  pre 4 godine i 5 meseci

  Od toliko poslatih cv-ja , retko od koga sam dobila odgovor. Banke se uglavnom zahvale i kazu da cu biti u njihovoj evodenciji i nista naravno ... Bar su ljubazni...
 • jasmina serbula

  pre 4 godine i 8 meseci

  Ja nikada nidam dibila nista povodom krusika a samohrana sam majka, predat cv itd

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.